Sweet Potato Netopýrce taky dali? :-)
Chlpáči a iné
999 Rozhodně. Ona je velmi dobrej výběrčí daní. Vzhledem k těm kostem mne to teda nepotěšilo.
Sweet Potato tak preto chceš nové hrnce? ![]()
Ona uz myslim Samantha navrhovala predstirat, ze je to nase jidlo a dat mu to z naseho talire - nejsem si jista, jestli to myslela sarkasticky nebo vazne, ale dnes vecer to zkusim
No a nechala bys mu to teda v misce a cekala, az vyhladovi?
Myslela jsem to jako vtip ![]()
A v misce bych nechala jen granule. Kapsičku ne, ta se může kazit.
A dokud mu nedojde, že je to jeho jídlo, tak nedat nic. Zdravý pes opravdu před plnou miskou hlady nezemře.
MP Marge Závěje jsou úplně nejlepší! Ale tu první zimu tomu taky tolik nedal, ale to byl čerstvě přinesenej, byly mu asi 2 měsíce.

Kokoska Nějak se ti tam asi připletla fotka ledního medvěda.![]()
Janulik03 voni to maj moc rádi! ten úplně čerstvě napadanej snížek, radujou se z toho jako malý děti ![]()
Potrefenáhusa presne
Potrefenáhusa Čerstvý sneh je super ten prvý deň ale potom to aby som ich na fúriku vozila: D
MP Marge na Uloz.to je kniha o BARFu od Novosadové. Přesný název teď nevim. Ta by ti měla napovědět co pes může a nemůže a v jakým poměru kosti/maso/zeleninu a ovoce a v jakým množství. Moc se neřiď tím, že ti někdo řekne, že jeho pes nesmí kuře, nebo že se jinej zesere po jogurtu. Tvůj pes může zrovna kuře i jogurty snášet dobře a naopak bude mít problém s něčím jiným, prostě musíš to vyzkoušet.
Tu knihu bych možná našla někde v kompu, tak když budeš chtít, můžu poslat mailem.
ice Ja som ten priklad s jogurtom nepísala preto aby ho Marge psovi nadávala,ale skôr preto aby vedela že aj toto sa môže stať a to je jedno o akú potraviny ide.
Janulik03 nojo, Elzička má vyšší nohy než je celej náš pes! ![]()
Sweet Potato jednou jsem s ním šla tady kolem zahrad a nějaký pán volal "děti, honem, jde sem medvěd!"
Kokoska noo tak po kolená. Ale toto malé biele medvieďa by sa k nej hodilo. ![]()
Kokoska mikromedvěd ![]()
paktofonika já nic takovýho netvrdim, jen aby se neděsila toho jaká je s krmením psa věda. (když imho neni) Ale aby sama vyzkoušela všechno co pes může a nebála se toho, když mu dá něco co jiej nesnes.
ice Keď nebolo Chicovi nič ani po marinovaných kotletách tak má asi žalúdok z olova
MP Marge Skús priateľovi vytlačiť zoznam toho čo pes nemôže žrať. Určite by nemal jesť korenené mäso. A na kraby kašli, naša tarantula bola tiež hrozný bordelár, si jej mohla upratovať každý deň a furt to celé prechádzala
Mne nejvic namichlo, ze ja jsem to ale priteli rikala, takze na nevedomost se vymlouvat nemuze!!! A co myslis!? Pes samozrejme vecer prujem a samozrejme az PO venceni ![]()
MP Marge a kdo uklizel?:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje