999 Od popelnic?! ![]()
Chlpáči a iné
MP Marge Není, našli ji vyhozenou na ulici, byla po štěňatech. První odhad veterináře byl čtyři roky, teď říká tak 5-6. Na to, co musí mít za sebou je skvělá, šťastná povaha :-).
MP Marge Paráda, to je dobře, že mu chutná. Jen nedoporučuju pro jistotu kupovat v záchvatu nadšení příslušných konzerv velkou zásobu, to oni někdy vyčuchají a záhadně jim začne chutnat něco úplně jiného![]()
MP Marge Není, našli ji vyhozenou na ulici, byla po štěňatech. První odhad veterináře byl čtyři roky, teď říká tak 5-6. Na to, co musí mít za sebou je skvělá, šťastná povaha :-).
Aha, je videt, ze co se tyka psu, jsem porad jeste zacatecnik! Je neuveritelne roztomila
Jak muze nekdo neco takoveho udelat, to mi proste hlava nebere... No ale vypada to na happy end story - lepsi pece, nez u vas, se ji dostat nemohlo ![]()
MP Marge Paráda, to je dobře, že mu chutná. Jen nedoporučuju pro jistotu kupovat v záchvatu nadšení příslušných konzerv velkou zásobu, to oni někdy vyčuchají a záhadně jim začne chutnat něco úplně jiného
Jo jo, tento trik si dobre pamatuju od kocek
Meli jsme jednu, ta v tom byla uplna sampionka! A i ted si tatinek casto stezuje na kocoura, ze hraje podobne psychologicke hratky ![]()
MP Marge Já bych ty lidi střílela. Vyhodit pejska, kterej má teď po důkladném vykrmená kilo a půl, je fakt strašný. Ne, že by nebylo stejně hrozný vyhodit třicetikilovýho, ale tohle mi přijde jako jasná vražda. Ale je silná, dala to :-).
Babička už má třetí čivavu v pořadí a ta druhá vypadala úplně stejně jako ta tvoje. Tedy postavou, jinak byla černá :-). Byla papírová, ale matku nám při nákupu nechtěli ukázat, takže jsme se pak té délce nedivili
.
MP Marge teda ty vaše historky, to nevymyslíš
Tak držím palce, ať už se to všechno nějak znormalizuje!
MP Marge Já bych ty lidi střílela. Vyhodit pejska, kterej má teď po důkladném vykrmená kilo a půl, je fakt strašný. Ne, že by nebylo stejně hrozný vyhodit třicetikilovýho, ale tohle mi přijde jako jasná vražda. Ale je silná, dala to :-).
Babička už má třetí čivavu v pořadí a ta druhá vypadala úplně stejně jako ta tvoje. Tedy postavou, jinak byla černá :-). Byla papírová, ale matku nám při nákupu nechtěli ukázat, takže jsme se pak té délce nedivili
.
Ha, takze Chico JE chihuahua ![]()
A jinak ja bych za to normalne zavirala jako za tyrani zvirat. Nepodminene.
Kokoska Ja se obavam, ze MUJ zivot nikdy uplne normalni nebude ![]()
Hele, to s tím práškem je asi pravda, naše veterinářka nám dala pro kocoura, který odmítal žrát po zánětu žaludku, Diazepam, že prej se to ví, že to u zvířat takhle funguje.
MP Marge
Hele, to s tím práškem je asi pravda, naše veterinářka nám dala pro kocoura, který odmítal žrát po zánětu žaludku, Diazepam, že prej se to ví, že to u zvířat takhle funguje.
Hm, takze az se ten prasek vylouci ze systemu, tak bude po apetytu!? No to mam radost
Ja myslela, ze kamoska si ze me jen utahuje...
MP Marge docitam se zpozdenim ale: nic si nevycitej, situaci jsi skvele zvladla, vytelefonovala, sehnala peroxid, vse zachranila nejlip jak slo. Spousta lidi by max lomilo rukama.
Ale kazdopadne vyleceni psi anorexie po psychofarmakach, to nevymyslis..! ![]()
![]()
Kocour už od tý doby žere a žere... Ale on žral i před tou nemocí.
MP Marge docitam se zpozdenim ale: nic si nevycitej, situaci jsi skvele zvladla, vytelefonovala, sehnala peroxid, vse zachranila nejlip jak slo. Spousta lidi by max lomilo rukama.
Ale kazdopadne vyleceni psi anorexie po psychofarmakach, to nevymyslis..!
Dekuju, ale ja jsem si pripadala spis jako blbec! No a priteli ta psychofarmaka nezabiraji uplne tak, jak jsme doufali, tak aspon ze ten pes z nich ma uzitek ![]()
MP Marge
Kocour už od tý doby žere a žere... Ale on žral i před tou nemocí.
No jo, to je potom tezko rict ![]()
999 Beruška![]()
Doteraz Elza jedlo nekradla a chodila dokonca buzerovat mrchy, ked vyskocili na kuchynsku linku. Ale teraz je podozriva cislo jeden. Nakrajala som chlieb a nechala v kuchyni na doske. Ked som sa vratila z kupelne, doska prazdna, Elza spi v takej istej polohe ako predtym a mrchy su vonku, muz je prec, sme tu len my dve. Bud som uz blba a nic si nepamatam, alebo to odpozerala od kociek. Nakolko som stale hladna, tak je to na nej....,,,

Ale rozežral ho fakt až ten prášek, bez něj jsem mu několik dní podstrojovala a nic. Kousek Diazepamu a byl zase ve své kůži. A vůbec, co Chico?
Jídlo, říkáte?!!!

Potrefenáhusa Jak stojí ve frontě, jako v závodní jídelně. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje