Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 16:25

999 Od popelnic?! 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 16:27

MP Marge Není, našli ji vyhozenou na ulici, byla po štěňatech. První odhad veterináře byl čtyři roky, teď říká tak 5-6. Na to, co musí mít za sebou je skvělá, šťastná povaha :-).

Offline tarra
334 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 16:27

MP Marge Paráda, to je dobře, že mu chutná. Jen nedoporučuju pro jistotu kupovat v záchvatu nadšení příslušných konzerv velkou zásobu, to oni někdy vyčuchají a záhadně jim začne chutnat něco úplně jiného

Online MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 16:30
Reakce na 999:

MP Marge Není, našli ji vyhozenou na ulici, byla po štěňatech. První odhad veterináře byl čtyři roky, teď říká tak 5-6. Na to, co musí mít za sebou je skvělá, šťastná povaha :-).

​Aha, je videt, ze co se tyka psu, jsem porad jeste zacatecnik! Je neuveritelne roztomila  Jak muze nekdo neco takoveho udelat, to mi proste hlava nebere... No ale vypada to na happy end story - lepsi pece, nez u vas, se ji dostat nemohlo 

Online MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 16:35
Reakce na tarra:

MP Marge Paráda, to je dobře, že mu chutná. Jen nedoporučuju pro jistotu kupovat v záchvatu nadšení příslušných konzerv velkou zásobu, to oni někdy vyčuchají a záhadně jim začne chutnat něco úplně jiného

​Jo jo, tento trik si dobre pamatuju od kocek  Meli jsme jednu, ta v tom byla uplna sampionka! A i ted si tatinek casto stezuje na kocoura, ze hraje podobne psychologicke hratky 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 16:39

MP Marge Já bych ty lidi střílela. Vyhodit pejska, kterej má teď po důkladném vykrmená kilo a půl, je fakt strašný. Ne, že by nebylo stejně hrozný vyhodit třicetikilovýho, ale tohle mi přijde jako jasná vražda. Ale je silná, dala to :-).

Babička už má třetí čivavu v pořadí a ta druhá vypadala úplně stejně jako ta tvoje. Tedy postavou, jinak byla černá :-). Byla papírová, ale matku nám při nákupu nechtěli ukázat, takže jsme se pak té délce nedivili .

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 17:01

MP Marge teda ty vaše historky, to nevymyslíš  Tak držím palce, ať už se to všechno nějak znormalizuje!

Online MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 17:24
Reakce na 999:

MP Marge Já bych ty lidi střílela. Vyhodit pejska, kterej má teď po důkladném vykrmená kilo a půl, je fakt strašný. Ne, že by nebylo stejně hrozný vyhodit třicetikilovýho, ale tohle mi přijde jako jasná vražda. Ale je silná, dala to :-).

Babička už má třetí čivavu v pořadí a ta druhá vypadala úplně stejně jako ta tvoje. Tedy postavou, jinak byla černá :-). Byla papírová, ale matku nám při nákupu nechtěli ukázat, takže jsme se pak té délce nedivili .

​Ha, takze Chico JE chihuahua 

A jinak ja bych za to normalne zavirala jako za tyrani zvirat. Nepodminene. 

Online MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 17:24

Kokoska Ja se obavam, ze MUJ zivot nikdy uplne normalni nebude 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 17:32

MP Marge 

Hele, to s tím práškem je asi pravda, naše veterinářka nám dala pro kocoura, který odmítal žrát po zánětu žaludku, Diazepam, že prej se to ví, že to u zvířat takhle funguje.

Online MP Marge
6809 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 19:16
Reakce na dynda:

MP Marge 

Hele, to s tím práškem je asi pravda, naše veterinářka nám dala pro kocoura, který odmítal žrát po zánětu žaludku, Diazepam, že prej se to ví, že to u zvířat takhle funguje.

​Hm, takze az se ten prasek vylouci ze systemu, tak bude po apetytu!? No to mam radost   Ja myslela, ze kamoska si ze me jen utahuje...

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 23:11

MP Marge docitam se zpozdenim ale: nic si nevycitej, situaci jsi skvele zvladla, vytelefonovala, sehnala peroxid, vse zachranila nejlip jak slo. Spousta lidi by max lomilo rukama.

Ale kazdopadne vyleceni psi anorexie po psychofarmakach, to nevymyslis..! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. prosince 2018 23:23

MP Marge 

Kocour už od tý doby žere a žere... Ale on žral i před tou nemocí.

Online MP Marge
6809 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 02:03
Reakce na Pavlena:

MP Marge docitam se zpozdenim ale: nic si nevycitej, situaci jsi skvele zvladla, vytelefonovala, sehnala peroxid, vse zachranila nejlip jak slo. Spousta lidi by max lomilo rukama.

Ale kazdopadne vyleceni psi anorexie po psychofarmakach, to nevymyslis..! 

​Dekuju, ale ja jsem si pripadala spis jako blbec! No a priteli ta psychofarmaka nezabiraji uplne tak, jak jsme doufali, tak aspon ze ten pes z nich ma uzitek 

Online MP Marge
6809 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 02:04
Reakce na dynda:

MP Marge 

Kocour už od tý doby žere a žere... Ale on žral i před tou nemocí.

​No jo, to je potom tezko rict 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 09:11

999 Beruška

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 10:38

Doteraz Elza jedlo nekradla a chodila dokonca buzerovat mrchy, ked vyskocili na kuchynsku linku. Ale teraz je podozriva cislo jeden. Nakrajala som chlieb a nechala v kuchyni na doske. Ked som sa vratila z kupelne, doska prazdna, Elza spi v takej istej polohe ako predtym a mrchy su vonku, muz je prec, sme tu len my dve. Bud som uz blba a nic si nepamatam, alebo to odpozerala od kociek. Nakolko som stale hladna, tak je to na nej....,,,

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 10:43

MP Marge 

Ale rozežral ho fakt až ten prášek, bez něj jsem mu několik dní podstrojovala a nic. Kousek Diazepamu a byl zase ve své kůži. A vůbec, co Chico?

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 12:07

Jídlo, říkáte?!!!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 12:42

Potrefenáhusa Jak stojí ve frontě,  jako v závodní jídelně.