A tady jeden venkovni mazel, do kteryho jsme malem vrazila zadkem, no kdo by cekal losa uprostred mesta.

A tady jeden venkovni mazel, do kteryho jsme malem vrazila zadkem, no kdo by cekal losa uprostred mesta.
Jedna nákupní maniačka

Setare juu kdeze to bydlis?:-O
Setare nejlepší jsou ta stažená okýnka, jak si ho každý fotí ![]()
viktorka_od splavu Tohle je v Koloradu, ale nebydlim tam, byli jsme tam na lyzich. Ja kazdej den cihala z gondoly, jestli nejakyho nezahlidnu v lese a pak toto
Jiná Realita Jo,jo, ono to vyvolalo takovou mensi paniku, protoze turisti fotili a mistni porvavali, aby si dali pozor, prej jsou nebezpecny. Ja samozrejme vubec netusila, ze ho mam za zadkem a nechapala jsem, proc na me ten chlap hulaka, kdyz to couvajici auto snad vidim sama?!! ![]()
Setare
ahaa, dík:-)
Pak je nemá voba bolet v krku!!!

MP Marge ja kdysi nachytala Bu, jak si cucla trochu caje - celou noc nespala!
Ja ocekavam neco podobneho
Hyperaktivni psisko a kafe - taky myslim, ze bude vecer k neuspani! A ani ho nemuzu po praci vzit na psi hriste, aby se tam vylital, protoze je uz mesic zavrene ![]()
MP Marge Diky tobe jsem urcite zachranila krabi zivot! Kamaradka moji dcery dostala k Vanocum kraby, tak jsme se na sli podivat...jeden byl venku, ale jeden zahrabanej, chteli ho chudacka vyhrabat, tak jsem jim to hned zatrhla
a doporucila jsem jim, aby si nasli tu krabi skupinu na FB, haha.
Ve jmenu krabu dekuji za osvetovou cinnost
Ale tu FB skupinu jim fakt nepreju... Hele, kdyby se chteli jakozto chovatele krabu dovzdelat, tak ja mam nejradsi tyhle stranky: http://www.hermit-crabs.com/care.html
MP Marge Super, predam! On se o ne pry bude starat predevsim starsi synek, tak snad si to nastuduje.
Mohučanka dekuji!
MP Marge Bu uz jako odstrostle kote vyhlizela svou budoucnost v evrope :D
Sis, jak je pubertacky nohata ![]()
moora jj vyrostek ![]()
Poprvé od června, co tam chodíme, se mi povedlo expedovat na cvičák samotného muže. Bůh žehnej kašli a nachlazení!
dzizisketa a jakej z toho měl zážitek? ![]()
Chtela jsem vyfotit Chica, jak hezky spinka stocen do uhledneho klubicka, ale chtela jsem ho vyfotit zblizka, tak jsem se k nemu naklonila - a upustila mu mobil na hlavu ![]()
Tak uz nespinka stocen do uhledneho klubicka... Skace na me a snazi se mi sebrat mobil, aby ho mohl po zasluze potrestat!!!
Dovoluji si informovat, že jsme právě dotazili domů a zdá se, že dobrý
. Útvar byl prý dost velký, přirostlý ke svalu, takže rána je hluboká a až řez přijde k sobě, tak lze očekávat zvýšenou bolest (větší oproti minulému zákroku). Ale Piškvorka je statečná, tak se s tím určitě vypořádá.
Ovšem pohled na ní je tristní, je mi jí tak líto, jak se vypotácela z přepravky ... Teď je zalezlá u topení, ale nespí. Kéž by jí to moc nebolelo.
Ještě jednou všem děkuji za držení palců a tlapek. ![]()
whiskas tak to zní jako dobrá zpráva...![]()
Tolik krásy tady ...
Všechny fotky jsou dokonalé, ale losa bych vážně nečekala
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.