razorblade Jak je ten vtip?
Dovolí váš pes, aby se k němu někdo přiblížil?
Jasně, jak jinak by ho mohl rafnout?
razorblade Jak je ten vtip?
Dovolí váš pes, aby se k němu někdo přiblížil?
Jasně, jak jinak by ho mohl rafnout?
![]()
Na tu naši piraňu se pokaždý vrhá spousta harantů... ale zřejmě bydlím v lokalitě s extrémně vychovanejma dětma, protože se pokaždý nejdřív zeptaj.
A já i Poppy jim to vždycky s radostí dovolíme - používá děti místo lízátka ![]()

prej piraňu...! milá je! ![]()
my dnes při ranním venčení pozorovali zajíce-sebevraha! nejřív z trávníku začal utíkat do ulice s rodinnými domky, ale protože jsem na hafana zakřičela, že je to kamarád, a tak se jen koukal - zajíc se obrátil zpátky k nám a prohopkal ve vzdálenosti cca 5m kolem nás na druhou stranu... co taky v ulici, kde jsou jen domky a trávníky jen za plotem, že?! ![]()
prďola na letisku, kam chodí lietať manžel, býva zajac, ktorý sa snaží predbehnúť každé štartujúce lietadlo:)))
kočičky se nechtěly fotit, fakt jsem byla votravná

slniecko to je dobrý!
to bude překvápko, až jednou vzlítne... ![]()

Grilujeme

Požehnané Velikonoce všem!
slniecko to je dobrý!
to bude překvápko, až jednou vzlítne...
jen aby pak neměl na zádech orla ![]()
Jo, milá je. Na lidi. Dneska jsme vyzkoušeli doporučovanou vycházku s dvěma laskavě nabídnutýma figurantama (Ronýs od RoSa a malá frbulka naší kamarádky), a nešlo to, nešlo ![]()
I původně smířlivej Ronýs se dvakrát nasral... Poppy celou cestu (a takovej pěknej vejlet to moh bejt) nervy v kýblu, o mně nemluvě ![]()
Tak jsme se odpojili předčasně, zanechavše holky i s figurantama jejich osudu resp. v klidu dokončit naplánovanou vycházku... a mazali potupně domů.
Vono to nemá cenu - tady v okolí potkáme čokla, Poppy vyjede (pokud vůbec), já ji strhnu, s čoklem se mineme a v klidu pokračujeme... ale dneska ta setrvalá přítomnost dvou psů byla prostě eště náročnější než co jinýho. Eště i na večerní procházce byla skoro bez sebe, a to jsme nikoho nepotkaly. Asi to nebudu lámat přes koleno...
Tady se dnes po probdene noci prevazne spalo...

Jogínka
moora Potrefenáhusa MP Marge Sweet Potato
Jsem tu po delší době a všichni skvělí
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.