Renusatko je krásna a evidentne si je toho aj vedomá
Chlpáči a iné
viktorka_od splavu Potrefenáhusa Já jsem právě ráda, že se nemusí, protože fakt nedrží. Maximálně jednou za rok, většinou na jaře, se nechá od manžela. Ale nevyhledává to.
Potrefenáhusa Tomu říkám rodinný výlet, skvělá banda.
dzizisketa Nádherné, jak pyšně se tváří, jakou má zodpovědnost
Renusatko Krásná dáma a pracovitá. Udržet takové množství chlupů čisté a nezacuchané bez česání, to je výkon.
pecka v tehle velikosti to je jakztakz smesny, to jo, ale majitelum “opravdickych” psu bych to moc neukazovala![]()
Z cyklu Šmírujeme Goliáška

Potrefenáhusa golias zahradnikem ![]()
nolita to máme vic takovejch...

Potrefenáhusa a to je pomocnice, to je jasne, to se musi ....![]()
Ja tuhle pristihla naseho Bartha, jak kontroluje pocet rybek v jezirku ve skolnim arealu (skolu mame 200 m od domu). Ten vyraz, kdyz me uvidel, takhle prekvapeny zvire jsem dlouho nevidela
.

Liesel Jen kontroluje? Náš první kocour je sousedům lovil. Když jsem poprvé našla pod jabloní mrtvou patnácticentimetrovou rybu, myslela jsem, že přichází deset ran egyptských.
Pak mi došlo, odkud ryba byla a v panice jsem ji hodila do sudu s dešťovkou.![]()
Sweet Potato Netuším, jestli měl nějaký lovecký úspěch, ale s tou mříží to bude mít těžší
.
Jinak ulovené ptáky už nepočítám a myši taky ne. On loví vše, nepohrdne ani hmyzem
.
Liesel Mému sousedovi jeho kocour vybral kompletně celé jezírko kaprů koi :-). Jenže on čekal zloděje, nechal nainstalovat kamerový systém a načapal svého kocoura :-).
Goliášek by mohl ty nový židle teda ještě o kousek popohnat!!!

Potrefenáhusa Ty piješ také veľké kávy? Inak, cítim tú vôňu aj cez obrazovku...![]()
Potrefenáhusa trosicku santy?;-)
Biely kvet no...já piju asi každý kafe...i ty malý italský držkokruty ![]()
Potrefenáhusa taky mě to kafe upoutalo...to bych teda nedala, tak dvě, tři malé týdně, jinak by mě bolel žaludek.
Catherinne jako z mlíka? protože kafe je tam jak v normálním hrnku
Potrefenáhusa Takový kafe mám o víkendech taky :-) a v práci jich je zase hodně :-) nicméně všechny se spoustou mlíka. Espresso si dávám výjimečně, když vím že bude fakt dobré.
Potrefenáhusa Ty piješ také veľké kávy? Inak, cítim tú vôňu aj cez obrazovku...
Hele, ja takove hrnky potrebuju rano nejmin tri ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.