Viatori krásnej čivav ![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa děkuji. Nechápu, jak dokážeš fotit tolik krásných fotek svojí smečky. Mám v mobilu asi tři nerozmazané fotky, kde ten náš prcek sedí. Pak teda ještě když spí nebo krátce po probuzení![]()

Viatori Mrňousek.![]()
Naše netopýrka dnes byla na očkování, opět totálně rozněžnila pana doktora, hrozně chválil, že po kastraci neztloustla a pak do ní nacpal dva piškoty.![]()

Viatori fakt je to strašně náročný, kor vyfotit jich víc najednou je celkem peklo. Prostě těch fotek udělat hodně a některý možná nebudou rozmazaný (moc)

Sweet Potato ona je taková hezoučká a úhledná ![]()
a taky je dobrý mít ty, co rádi pozujou
(moje máma má tři kočky, včera jsme byli na návštěvě a viděli jsme jednu)

Potrefenáhusa Dík.
Hlavně je milounká a na veterinu zatím chodí plna nezdolného optimismu a nadšení.
Viatori ten je milý ![]()
Viatori Takhle to tu nechodí, musíte napsat taky nějaký zlobení, jinak vás tu budeme nenávidět - krásnej, a ještě vzornej! :-D
Zina v tomto případě bych to viděla tak maximálně na počůranej koberec ![]()
Zina mááám, jedno zlobení mám! Ale to je vlastně moje pochybení, když jsem šnůru k tiskárně nechala štěněti přístupnou, že... ![]()

ZZnám pár fen jménem Bonnie, včetně naší, ale kočku jen tu tvoji krásku se super ponožkama na předních packach ![]()
Renusatkonádherná![]()
Sweet Potato Loki pořád nic?
Magráta Nic. Dnes v noci začala netopýrka štěkat a pískat a hrozně rozradostněně se dobývat ven, tak jsem na okamžik doufala, že třeba. Ale bohužel.
Sweet Potato to je mi moc líto :-(
Sweet Potato Achjé
to je mi fakt líto. Jenže víšco... kočky co chodí po venku. Zrzavej taky už jednou nepřišel vůbec. A Fusekle.. by mi možná bylo líp kdyby jen nepřišla.
Náš nový člen rodiny. Je už s námi přes měsíc a je úžasný. Hodně cestujeme, je tedy zvyklý na auto, mhd, vlaky, ruch ulic, víkendové akce s větším množství lidí. Na procházky zas chodíme klidnou částí Phy, včetně louky, kde už je na volno a na zavolání přiběhne vždy. Ostatních pejsků se nebojí, jen když jich skotačí víc a on nemá o všech přehled, což mě spíš uklidňuje, protože si nejspíš v těch chvilkách konečně uvědomí, že je ten nejmenší z nich
. Už máme za sebou i hodinu u paní cvičitelky. Nejšťastnější je na chalupě s velkou zahradou, už má zvyk, že po příjezdu ji celou oběhne a pak si vyhrabe jeden z piškotů, který o minulém víkendu schoval. Prostě samá pozitiva a jistoty
. Ale hlavně je to spoustu lásky a legrace.
Nununu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.