Já to věděla ![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa krasne ![]()
Potrefenáhusa tak tyhle Opráski jsou fakt vtipný. Váhala jsem jestli je to Rufík, teď je mnohem chlupatější.
myslim, ze tam ma misto jiste, ze ho chtit urcite budou, hezke ![]()
přijít ráno, rychle nasnídat a zase jít, protože venku stojí práce!!!
Zlatej Golias, naši si nosej práci domu ![]()
Mně se moc líbilo tohle.
Potrefenáhusa
.
O Rufíka musel být zájem, ještě že jsi všechny zájemcepředběhla. Jinak mi přijde mi, že na fotce má tak půlku srsti, dobrej kožich jste mu pořídili :-).
no kromě tý srsti jsme mu pořídili od loňskýho září i 1,30 kg sádla, budem s tim muset něco udělat, včera jsme ho vážili na veterině.
s tim kožichem je to docela hustý, vtipný je, že z toho roudnickýho útulku ho dávali do Prahy v půlce října proto, že mu je zima a nevydrží v kotci...a tenhle šílenej kožich jsme mu vypěstovali až poslední rok celoročním pobytem přes den venku (plus lososovej olej). On neměl vůbec žádnou podsadu a teď má něco strašnýho, do čeho vůbec nezajede ani hřeben nebo kartáč a vůbec to ani na léto skoro nepelichá!!!!!![]()
No a v tom roudnickým útulku trčel asi 4 měsíce a nikdo ho nechtěl, taky ho dost handicapovali tím, že ho nabízeli dohromady ještě spolu s fenou, se kterou ho našli. Jenže fenu si někdo vzal a on tam zůstal sám. Pak v tom pražským útulku ho profi vyfotili a dali na facebook a strhla se o něj rvačka, on je fakt megaroztomilej (já ho objevila na peswebu a trefila jsem se akorát do tohodle období, kdy ho čerstvě nabídli, takže jsem si ho musela vyhrát v konkurzu. Ale vytáhla jsem nejtěžší kalibr v podobě Goliáška :-)
999 jeee![]()
jako ono na něm bylo fakt vidět, že má ty psy moc rád.
Potrefenáhusa Myslím, že díky němu se podařilo umístit spoustu psů :-).
999 to určitě ano ![]()
U nás před veterinou a před odjezdem domu jsme ještě museli na vyžádání otevřít dvere do čekárny
(Goliasek v přepravce byl hodne zajimavej)

Potrefenáhusa nemohl mit vetsi stesti, Ruficek ![]()
Potrefenáhusa Rufik![]()
Já se na Chcete mě nikdy nemohla dívat...
999 dovi jestli se mu podarilo umistit i toho dobrmana :)
Potrefenáhusa ta poslední fotka :-)))
razorblade Určitě :-).
Potrefenáhusa Před veterinou to máte správně rurální, asi začnu organizovat druhej autobus :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.