Potrefenáhusa některý kočky jsou děsně voprsklý...
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa ten na brance je ten fejkovej? vypada dost prisne!
Lamicka ne, fejkovej je ten malej černej vzadu, co na tý fotce na plutku skoro ani není vidět!!!
Potrefenáhusa aha, ja myslela, ze ten uz je domaci :)
My ted byli u nasich a najednou rana jak z dela, kocka jede po strese, buchne do pristresku, buchne na zem, myslela, ze je po ni
. Vypadala trochu vyjevene, ale ptacka v hube udrzela... jeji mama je dustojna lady a tohle je desnej podes.
Potrefenáhusa to čendovo oko :-))
nolita no to bylo velmi ošklivý oko :-)
Lamicka tak vona už je skoro domácí, i když uplný privilegia zatim nemá. Vony jsou teda obě oficiálně sousedů, jenže u nás je to prostě lepší, kočičí záchod, gauč a miska, do který neprší, jsou prostě propriety, který sousedi neposkytli
začalo to tím, že k nám v zimě chodily spát do sklepa na trubky od topení, pak přibyl záchod, krabice s dekou, miska se žrádlem...a černá se rozhodla drapnout příležitost za pačesy a zkusit to až na ten gauč a celkem jí to vyšlo.
nolita jinak tohle oko, kdy je vidět bělmo, se nějak jmenuje, myslim velrybí oko (whale eye) a znamená to, že je pes v poměrně velkým stresu a diskomfortu a může vystartovat (Čenda byl celkem měkkej a na kočky zvyklej, ale hlídala jsem bedlivě, házel jen ty ksichty)

Tady je ta selma. Je krasna, ale nemazlici a hrozna divoska.
jee, tříbarevná ![]()
Lamicka krasna ![]()
Potrefenáhusa moje mamka mela vzdycky jen tribarevky
tady jsou obe.

Lamicka no ty jsou uplně fantastický, kamarádka měla podobnou, jmenovala se Trumpeta ![]()
Janulik03 Potrefenáhusa neustale presvedcuju muze, ze je pro deti hezke vyrustat se zviretem, ale nechce povolit. Tak je maji alespon u prarodicu. Doted si pamatuju okamzik, kdy nasi privezli prvniho pejska
.
Lamicka Krásne! ![]()
razorblademyslíš pileu? Mám ji taky, ale zatím malinkou, a obdivuju jak vyrostla Huse
Potrefenáhusa aj aj tak stres bych mu samozřejmě nepřála, ale ten pohled mě fakt pobavil...
Estéti prosím nečtou, ale potřebuju si ulevit: nějaká ![]()
![]()
zrzavá mi poblila dvě kabelky jednou ranou!!!
Sweet Potato tlapkám!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.