Skapaciny ![]()

Skapaciny ![]()

moora dik za info:-)
Janulik03 a všichni ostatní![]()
![]()
moonlightmůj partner má užovku a já 4 kočky... Chceme spolu začít bydlet, tak sem zvědavá... Jako Apolenka je v teráriu, ale i tak... ![]()
Magráta Kočky loví i hady? Asi jo, ale to mě nenapadlo. Minimálně ale kočky asi užovka bude fascinovat, to věřím... Mohly by jí třeba lovit myši ![]()
Magráta Tipla bych si, že po sestěhování budou kočky úplně hodný, téměř zhypnotizovaný ![]()
moonlight to jo, taky myslím že budou fascinovaný... Před pár lety tady utekla užovka sousedům a říkala sem si, kdyby vylezla u mě, co kocouři.. ale pán z Animal rescue mi řekl že by si s ní rozhodně "poradili" :-)
Jak se tuhle Dadoo ptala na chlupatou, tak ta se má dobre

Potrefenáhusaboží![]()
ice Jste šikovní, gratuluju!
Potrefenáhusa Nádhera! jeden kočičák krásnější než druhý!
Já dnes dostala za odměnu myš!
Naštěstí už neživou tedy..
ice
Krasavec to je.
Mám blbej dotaz do kočičího pléna. Jaké používáte stelivo? Potřebujeme nahradit to kauflandské, které tchýně dosud používá.
Bledule za mě jednoznačně tenhle. Je bílý a krásně hrudkuje. Mozná je proti Kaufu dražší.

Potrefenáhusa Bledule tohle pilinovy je dokonaly!
jen bacha, maj ještě takový granule i pro králíky a to je naopak hodně hrozný
Potrefenáhusa diky za upozorneni, ja nad tema “kralicima” tuhle vahala ze jiny nemeli a nastesti jsem je nevzala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.