moora Jakože veverka lovila křepelku? Ta česká, zrzavá?
Chlpáči a iné
barbucha poprve vidim Poppy. ty ji popisuje jako krvelacnou hydru a on je to pritom tak roztomilej pejsek
Klame tělem!
Roztomilá je, a strašně milá ke všem lidem, doma zlatíčko... miliónovej pejsek jen s drobnou chybkou: žere psy ![]()
moora dakujem. Dnes som uz vychovavala obe macky ![]()
999 jako že veverky - burundukove sežrali 4 cinsky krepelky ![]()
Jsem je mela spolu ve voliere a najednou se krepelky začaly ztrácet. Furt jsem nemohla přijít na to kudy, až jsem pak uklizela burundukum budku a tam našla krepelci ostatky...
Janulik03 akorát vyměňte ji ty plastový bidylka za větve, tak silný aby je neobemkla prstama kolem dokola, aby se jí drápky dotykaly kůry. Bude si je tak obrusovat a může vetve i okusovat, zabaví se a zabrusuje si tím i zobak
moora To teda čumím, on ten burunduk je taky docela malej, ne?
999 je, taková vetsi mys
moora A máš je pořád, predátory? :-)
999 už ne, oni spí zimním spánkem a jedno jaro se nějak nevykutali z nor. Jsou to zemni veverky, hloubej si v zemi tunely

moora teda to je krasny, ty vevericky, to se asi neda ochocit?
moora Jsou hezký :-). Mně se veverky líbí, máme je na zahradě, chodí mi okupovat/očichávat bazalku. Jen ty šedý kanadský mě děsí.
viktorka_od splavu hele dá, asi jako křeček třeba, já je mela přes první zimu doma, protože jsem je pořídila začátkem prosince, tak nemohly jít rovnou ven a byly přiměřeně přítulný. Akorát pořádaly sebevražedný výpravy k papoušků do klece pro žrádlo, takže člověk musel bejt furt ve střehu. Ta jedna pak usnula, ta druhá ne a bohužel, když nespej, tak můžou bejt poněkud agresivní, což teda ten nespavec byl. Na jaře je to pak zas přejde. Ale to už šly do venkovní voliery pak.
Navlikla jsem se do postroje na cannicross a ne, nedam to. Josef ma jen o par kil mene nez ja a ja ho vubec neudrzim. ten pes ma silu jak bejk.
Po dlouhe dobe foto. S kamoskou ❤

moora super rada dik prevediem ❤️
A jeste se musim pochlubit (kdyby tu treba byla nejaka schovana nevesta
) ze jsme uspesne prosli bonitaci a v nedeli vyhral 2. Misto na evropsky specialni vystave. Je to pasak. 1. Misto nam vyfouknul bracha od taty.

ice Teda.....
Gratulujem!
ice jezis to je krasne, vlci ❤️
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.