A ještě mě pak někdo prisel úplně ugoliáškovat!

A ještě mě pak někdo prisel úplně ugoliáškovat!

Potrefenáhusa oheň v krbu, kocouří límec ... co si může člověk v takovým dni víc přát ? ![]()
Kocour se nam pekne zakulatil, vypada ted velmi blahobytne. Take nas zacal opet oblazovat svymi ulovky. Mam radost, v lete to s nim vypadalo blede, nekolikrat ho pres prazdniny operovali a furt se neco blbe komplikovalo, uz jsem ho chtela nechat utratit.jsem rada, ze prosperuje.
Gatita to je dobře ![]()
Gatita Tak to je dobrá zpráva
ať se mu daří .
Gatita juch!![]()
Musela jsem to sem napsat, zaslouzily jste si to - po tech srdceryvnych stiznostech v lete;)
Gatita to je super, díky ![]()
A jedem druhý kolo ![]()

moora nahříváš už pohankový polštářky?
moorajezis, se ti to mnozi jak divy!![]()
moora jeje! Ja myslela, ze to je jen jednou rocne. Na dovolene jsem potkala žakouše, sedel v kleci pred jednou kavarnickou. No, sedel... lezl po kleci a neustále něco mlel asi ve třech jazycích a do toho pískal a zvonil (taky na zobak).
Kokoska jo, normálně jednou ročně, akorát že letos, jak bylo teplo, tak tu první várku snesli o něco driv a zbyl jim čas zahnizdit podruhy.
Musela jsem je už teda vzít z venkovní voliery dovnitř teď v týdnu, už mi přišlo na mláďata venku dost chladno a samozřejmě to rodiče v tu chvíli přestali krmit, takže je to na mně.
Žakové maj sneseno taky, ty jsem stěhovala i s budkou a matkou na vejcich... Ale čekám líhnutí kazdej den, tak už potřebujou bejt v teple. Žakyna si po první várce budku sezrala, tak jsem ty trosky vyhodila, že do jara udělám novou a ona si snesla vejce do kouta na zem...
moora nahříváš už pohankový polštářky?
Zatím jsem jen přidala stupeň na termostatu :-) , oni už jsou celkem velký a otuzily z venkovního odchovu. Akorát teda dítě, co mi přes prázdniny vypomáhá s krmením, už má školu, tak tu složitě planuju směny, abychom to krmení nějak vykryli a nemusela jsem je tahat s sebou (venku už ziminka)
přikrejt ubrusem a nechat spát!

Gatita dobré zprávy!
Caturday prostě!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.