Některý kočky maj podle mě, stejně jako labradori, vadnej gen hladu ![]()

Některý kočky maj podle mě, stejně jako labradori, vadnej gen hladu ![]()

moora ha! Pani tebe to ide jedno po druhom. Zlatucke
Potrefenáhusa
pripocitaj si aj RR .
moora nádhera ![]()
Dnes se mi zdálo, že sem si přinesla pátou kočku, kotěcí holčičku... A dokázala přeprat Daníka ![]()
Krabice ![]()

Černá mic to u nás nemá jednoduchý, někdo by do ní moc chtěl pořád šťouchat a všelijak se s ní vomuckávat

Rhaenys krabice sou nejoblíbenější ![]()
Potrefenáhusa tak ona je taková muckací:-)
Kočky horské, šumavské

Tak ja vám tie mačičky a tradičných chlpáčov trošku preruším (fotené na starej chalupe a v patričnom outfite-citlivé parfumácke očká prepáčia)

pecka ooooo, co to mas za fešáka?!!!!![]()
brrr krásný!
Golias má ten hladovej gen úplně natuty
(Taliány, kdyby vás to zajímalo
)

Potrefenáhusa to je Cony.Som si ho na fotenie požičala od kamarátky.Je úplne úžasný,taký plyšák.
pecka Ten teda je!
pecka ale ale , to je drobek ![]()
![]()
pecka ten je uzasnej![]()
pecka Takého by som chcela! ![]()
![]()
Ale nechcú mi ho do bytu dovoliť...![]()
Asi by mu v byte ani nebolo dobre. Aká je to rasa? ( Co kdyby náhodou???)
brrr V tej vani medzi tými kvetmi ......! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.