Biely kvet prej velkej pes je v bytě mnohem míň náročnej, protože narozdíl od malýho, kterej za lidma furt leze (můžu potvrdit), velkej leží na místě a moc se nemele.
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa No, zas mi ale říkala známá (a to mívala dřív dogu a pak švýcarskou pasteveckou), že vlkodav už zabere fakt hodně místa, když si udělá pohodlí, místnost je neprůchozí.
Sweet Potato no a do města to neni praktický, do tramvaje skoro nepoužitelný
Potrefenáhusa Osedláš a tramvaj nepotřebuješ.![]()
Sweet Potato
do prázdnýho kupé ke mě přistoupila holka s vlkodavem, což bylo naprosto parádní, protože tím pádem se zcela zaplnil prostor mezi sedadly, a nikdo jiný už neměl šanci se vejít - a jako bonus do mě občas šťouchl čumákem ![]()
brrr to asi jo ![]()

Sweet Potato
do prázdnýho kupé ke mě přistoupila holka s vlkodavem, což bylo naprosto parádní, protože tím pádem se zcela zaplnil prostor mezi sedadly, a nikdo jiný už neměl šanci se vejít - a jako bonus do mě občas šťouchl čumákem
To musel byť pekný zážitok!
Sweet Potato Krásne foto a psík utešený! ![]()
pecka ten je!!!![]()
brrršumavské kočky ![]()
Biely kvet ako už bolo spomenuté,je to írsky vlkodav.Do bytu určite nie, zaberá dosť veľa miesta.V byte má kamarátka toto zlatíčko

pecka Milý je a tie okále! ![]()
Caturday night byla asi dost náročná

BFF

Taky kamaradi

Tak k Ludanovi pribyla Dasa..Ludan syci a nebavi se s nama. Prejde ho to, ze ano? A zakoupila jsem skrabadlo s domeckem.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.