tv ježíš ![]()
Chlpáči a iné
tv gratulace!!!![]()
tv nene, ty jedeš!!! ![]()
tv Boží!!! Ludan a Dáša![]()
Přejde, neboj. U dospělých koček to není tak snadné, ale koťata k sobě najdou cestu rychle. To bude tóčo!![]()
tv pořád v tom nějak tápu - Ludan je holka nebo kluk? Dáša je krasavice (holka, předpokládám
)
tv hele dej tomu čas. Já když sem svýho času přivezla malinkýho Tomáška k matce na návštěvu, tak celej víkend strávil v koutě u zdi, panč máminý kocouři dávali najevo nelibost, no za 14 dní na další návštěvě je zcela ovládl, bylo to až legrační jak to malý kotě stavilo do latě ty kočičí pantatíky. Trochu ho podezíram, že celejch těch 14 dní kul plány ![]()
tv tak Dáša je taky skvělá
, myslím, že si to sedne, naši měli jednou asi měsíc kocourka a druhý drobeček se přidal k tátovi cestou z hospody. Dostával asi 3 dny od toho staršího drsný kapky (obvykle se pak schoval pod křeslo, kam se za ním ten starší už nedostal) a pak už to postupně utichalo a pohoda.
A ještě jeden kocour s náma asi tejden nemluvil a pohyboval se zásadně minimálně metr nad zemí
, když máma dostala nového psa (potom, co ten starý umřel).
Čistý prádlo? A co jako?
tv dasa ![]()
andulka01 bozi ![]()
Uz jsi nasla nove bydleni? Tusim jsem videla nekde zminku? Snad to klaplo!![]()
A hlasim, ze Dasa uz se trosku rozkoukala a nenecha si od Ludana tak s*at na hlavu, jak jsem se obavala.
Bude myslim dost veselo.
tv Děkuji, bydlení se rýsuje úplně parádní :-) i pro kočku :-)
tv přejde ho to, u nás 3 dny a pak jen kočičí láska.
Koupila jsem novou hračku a je trvale zabydlená.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.