viktorka_od splavu Někdy i žerou. A to fakt nechceš. Myší torza, lebčičky, útrobičky už se mnou ani nehnou, pokud na ně nešlápnu, ale plnej barák peří je velký špatný.
Chlpáči a iné
jinx no jo skoda ze sa cuka ![]()
V létě se jí jako 2-4měsíční do vody moc nechtělo, takže na podzim může být ve vodě denně
minulý týden mi při odpoledním venčení skoro vlítla do řeky, mrskla si tam míček a chtěla ho zpět, docela vysokej břeh a ač "běžně" poslechne, tak míček byl víc, tak už jsem přemejšlela, jestli si před vstupem do Vltavy mám nebo nemám sundavat boty![]()
Zde v šumavském potůčku

jinx to je fakt takový ten ranní pohled ![]()
Zu statečná!!!
viktorka_od splavu Ale žerou... to se takhle z kouta ozve praskání kostiček, čvachtání a tak. A pak jde člověk uklidit kus lebky, půl zadku s ocáskem, šmouhy od krve z půlky obejváku... Ovšem půlka holuba a peří všude byl fakt vysokej level, ale u toho jsem naštěstí nebyla.
Copak to tady mame...![]()

tv ty jsou ![]()
tv aleeeee ![]()
![]()
tv Už je tlapka v tlapkávě![]()
Sweet Potato andulka01 no tak já netvrdím že vaši kocuři, ale ti naši ne, občas něco zamordují, ale není to primárně cílem. ptáka voškubat a peří po celým baráku, to samozřejmě jo, super zábava
ale teď se nám tu asi přemnožily ty myši, nosí každou chvíli už od konce léta a na ptáčky nemají naštěstí čas
tv No vidiš, ani to netrvalo :-)
tv Noc a den. Jak Su a Bu. Kouzelný jsou všechny ![]()
no a jinak... pote, co me poslaly do pr... se vsim moznym vcetne cerstveho tunaka a italske chianiny, tak jsem vcera u pokladny v dm vzala sacek s nejakym kocicim pamlskem za 14,90,-
no a jiste! Jiste! Suzetta, ktera zradlo uz sedm let statecne ignoruje, to bere smykem, kdyz vidi, ze ten sacek mam v ruce. Takovy junk food, ty nemuzou byt moje! ![]()
No ja dnes nevychazim z udivu...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.