dzizisketa Pockej, se ti to tuhle narodilo, ne?![]()
![]()
![]()
dzizisketa Pockej, se ti to tuhle narodilo, ne?![]()
![]()
![]()
Potrefenáhusa to je banda proste... vsichni !![]()
dzizisketa hezka dvojka ![]()
Prej kdy otevřu konečně ten kohoutek? Já jí snad vezmu na koupačku k vodě :-)
andulka01 Připomnělas mi našeho prvního kocoura blahé paměti.

Sweet PotatoTen je krásnej! Zelený oči jsou od blesku, nebo je měl fakt zelený? Jo, umyvadlo je prostě pohodlný. Briťák Jindřich tam chodil spát, Venca ale fakt vyžaduje ten čůrek vody na hraní. Vůbec jí nevadí mokrá hlava :-)
andulka01 Od blesku. Oči měl úplně stejné jako kožich, zrzavé.
Umyvadlový kočky ![]()
Už sem to jednou dávala:

Omlouvám se za tapetovani, ale mám holt čtyři kočky ![]()
Lamicka neperou
díky
Ctyri? Ze by...?
Nee, ja uz koncim!![]()
A jinak zde chvilka klidu, jinak po sobe zatim jdou, takze slysim neustale dusani a vrceni. Ale vrci uz i Dasa.

tv dvě na jedny posteli je každopádně dobry znamení!!!!
tv dvě na jedny posteli je každopádně dobry znamení!!!!
Fakt? Ja jsem to asi zakrikla, protoze jsem zrovna Ludana zavrela do koupelny, daval Dase slusny narez..kotatku malemu.
Magráta Mně by to asi nedalo a pustila bych ten čůrek pořádnej. Těm pučmelounům nahoře, co jsou přes celý umyvadlo, zvlášť :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.