A pěkně mě štvete, bo bych chtěla taky kočku! ;-(
Chlpáči a iné
Zina ze jo!!!![]()
G.to taky rád a jako malej snesl za krk docela dost a ani si nevšimnul

Zina Dej si bacha na to, co si přeješ.. Já si taky přála koťátko..

tv ach ![]()
Dadoo to je hned! ![]()
Dadoo pekna hromadka kocicek![]()
tv a když takhle v devět večer přinesou domů živou myšičku a zamíří s ní do ložnice...
(a ano když ji chci odebrat tak na mě vrčí)
viktorka_od splavu
Zabava na vecer, to chces!
tv myš v posteli? zábavu na večer si představuju jinak!!
ale jsou to zlatíčka, nakonec ji přinesl zpátky dolů, nechal si ji odebrat a když jsem ji vynášela ukázalo se že je (po nějaké půlhodince svižné - rozuměj hlučné - hry) furt živá a před barákem odběhla po svých:-)
Ctyri? Ze by...?
Nee, ja uz koncim!
A jinak zde chvilka klidu, jinak po sobe zatim jdou, takze slysim neustale dusani a vrceni. Ale vrci uz i Dasa.
To pude!
tv Viki dávala pěknej nářez klukům, kromě Matýska, toho miluje, občas takovou tou vášnivou láskou, až je ni ho líto:-) ale Daníka, když byl kotě, sekala a sycela na něj, teď jak ji přerostl, jí to oplaci, a ona před ním zdrhá... Já myslím že on si chce jen hrát, takže nic zlého
viktorka_od splavu Nechal si ji odebrat? A jak ji odebiras? To si nedokazu predstavit, ze vytahuju z tlamy zivou mys. Ja jsem ted dost zmekla, co nemam psy, u kterych jsem zachranovala jezky a jinou zvirenu. Kazdopadne jsem asi rada, ze ziju v byte a nemusim tohle resit.![]()
tv hele, voni si poraděj, ty kočičí hry jsou někdy dost drsný, jsou to fakt šelmy a aspoň se vokuchaj navzájem a nebudou žrát tebe! A jeden gauč je fakt dobrý znamení!
tv Goliáš nečeká na odebrání, ten to pustí uvnitř a už ho to neza...maximálně čumí, co my na to
Potrefenáhusa A chvalis ho doufam dostatecne!![]()
tv tvl, ale někdy bych ho přetáhla klackem, tuhle nám tu myš vypustil v obejváku, lehnul si do kuchyně a se založenejma pacičkama pozoroval, co jako bude dál ![]()
a tuhle, jak jsem sem dávala ty fotky, to teda předl jako traktor a furt pak chodil a ducal, jak je strašně šikovná kočička
ty živý myši jsou strašný (hlavně když někam zalezou a chcípnou), ještě o něco horší jsou živí ptáci, na to se specializuje mámy kocour, nic jim nedělá, jen je donese do domu a vypustí
No co co, taky chtějí kocouři nějakého domácího mazlíčka.
Ale teda ten, co nosí živý ptáky je top ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.