barbucha Ja asi poprve v zivote chci kocku!![]()
dzizisketa to je moc pekny, vypadaj jako dobry kamosi :)
barbucha Ja asi poprve v zivote chci kocku!![]()
dzizisketa to je moc pekny, vypadaj jako dobry kamosi :)
RoSa
Tady máš, musela jsem to stáhnout z instagramu páč aktuálně visej ve vzduchu a mířej za teplem - Saga je deponovaná u druhý babky!
Normální tygr!!
Ten výraz! Normálně by si před sebou mohla držet tu cedulku s číslem, jak bejvaj na policejní fotografii ![]()
dzizisketa hele a jestli von malej šibal není celej po mámě?
barbucha Tygr je srandovni ![]()
Že jo! To je přesný ![]()
To je. Hlavně má strašlivý chlupy v těch uších, když jsem ji viděla naživo resp. na Skypu, tak jsem se málem vyvrátila ![]()
No, všem díky za přivítání nového byť zahraničního člena - pevně doufám, že bude v novém domově spokojen a jeho malá majitelka taky! Hraček má už teď nepočítaně, tak snad jim nezničí celej kvartýr...
Mě snad raní mrtvice!
Manžel přijel z autoservisu, kde nechal přezout auto, že tam mají nádherný mourovatý kotě a nemůžou si ho nechat, protože mají vlčáka a dospělého kocoura. Vůbec nevím, kde se tam vzalo, ale mělo být pro jejich dospělou dceru, která si ho nakonec vzít nemůže. A že oni se ho tím pádem musí rychle zbavit, než ho jejich kocour nebo vlčák zakousnou. No a zítra prý pro něj manžel zajede!!! Já kočky miluju, o to nejde (i když mám teda vysněného jedině už zrzavého kocoura
), ale máme Jack Russella, blázna, bojím se, že ho zakousne:-(.
Jsem přes den v práci, nemůžu na ně dohlížet, aby se nic nestalo. Nevím co dělat, aby se kotě aklimatizovalo, my si dovezli kočky až dospělé z útulku a to ještě nebyl pes, takže měly klid. Ale co teď?
Máme ještě kočku, vykastrovanou, starší, věk nevím, byla právě z útulku. O kocoura jsme loni přišli. S tou snad problém nebude. Nebo jo? To kotě je prý kocourek. Jako pes s touhle kočkou je v pohodě, nesnášel jen kocoura. Co mám dělat, mám to manželovi rozmluvit?
vanilka řekla bych mu že si bude muset vzít týden volno a hlídat:-)
viktorka_od splavu to samozřejmě nedopadne. ![]()
vanilka to je mi samozřejmě jasný. no já takhle přišla ke kocourovi a ke kočkám vůbec, že chlap hrozně chtěl koťátko (víc než děcka) a závěrem zbylo na mě:-) ale k divokýmu psisku a staré kočce zavřít doma kotě.. to bych teda nechtěla po návratu uklízet. jestli máte barák, dá se to pozavírat zvlášť? nebo to nejde?
viktorka_od splavu nejde, veškerá zvířena u nás je venkovní
vanilka tak venku bych to neřešila... kotě zdrhne a bude vyřešeno.
viktorka_od splavu to ale nechceme ![]()
Já to vím, že je to blbost, ale furt na to kotě myslím a to jsem ho ještě ani neviděla!
vanilka tak když mu nedáte žádné zvykací období tak zdrhne každopádně, nechat ho jen tak venku asi není dobrej nápad, neže bych byla nějaký znalec ale bylo mi to opakovaně vysvětlováno těmi znalci:D
edit: není to blbost, ale když chceš kotě tak proč si ho nevemeš dom?
viktorka_od splavu chápu
To nemůžu, co by tomu řekla kočka a pes, že oni musí být venku ![]()
Máme doma umluveno, že domů zvířátka ne, jen na zahradě. A jsem za to ráda, děsila bych se právě každý den příchodu domů a všude chlupy, na to nejsem typ no.
vanilka nic, neumějí mluvit![]()
vanilka Jsem si temer jista, ze se s tim casem vyrovnaji. Pokud ne, poskytnu zdarma literaturu na lecbu chronicke PTSD. Prece to kote je male a vas, ani prostredi, nezna!? Kdyz ho vypustite ven, tak akorat nekam zdrhne ![]()
MP Marge přeesně. vanilka a stačí tak 3 týdny ho nechat v klídku doma a pak pomalu vypouštět ven, mezitím by si na něj smečka mohla zvyknout. z koťátka chlupy nestojí za řeč, špínu neudělá, akorát by mohlo škrábat, záleží jak je velký. doporučuju se záchodkem a miskou na žrádlo zakoupit škrabadlo a šantu, kterou ho po instalaci posypeš a předvedeš názorně použití. tak, jsme ti to naplánovaly a zítra se může drobek nastěhovat![]()
viktorka_od splavu Jasne, presne takhle zacinaly u nas doma vsechny kocky, i soucasnej kocour ![]()
vanilka No pokud to kotě zrovna dáte ven, tak je skoro jisté, že bude brzo pryč. V tom případě skoro nemá cenu si ho brát...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.