RoSa Díky, to je nějaká starší z jysku, ale dost kouše
tv ta kočka nebyla asi tak 10 hodin na záchodě ani, teplej flek se neopouští
Trnku prej nekouše
sedim vedle ni, jinak bude za chvili v dece díra jak vrata

Potrefenáhusa Ješět ji tam mají (nebo ještě před měsícem určitě měli) a kouše fakt fest, ale stejně o ní uvažuju. Pereš ji normálně v pračce?
Zina Já ji asi ještě neprala...ona teda původně nebyla vůbec zvířecí, já si ji hazela v posteli přes perinu, když mi byla zima, při stehovani zustala v Praze a přivezla jsem ji někdy před měsícem...koukám na cedulku, ze by se prat neměla
já si teda teď plánuju k Vánocům pořídit pořádnou, a tu teda zamknu do ložnice a nikomu ji nepůjčím
Tak už máme taky Dášu a Luďana

Dadoo Krásni sú! ![]()
Potrefenáhusa Aj nám Tasha vyhryzáva diery do deky, do posteľného prádla, pyžama.....Ale už menej ako zo začiatku.
Potrefenáhusa vypada teda uplne stejne jako ten muj klippan. Akorat trosku jinej vzor a muze se prat. Trochu teda kouse, ale jak si ji nedavam uplne na telo, tak mi to neva.
continuity Tahle deka stala něco typu petikilo, myslím s tím klippanem se vůbec nedá srovnávat
Potrefenáhusa ja fakt myslela, ze to je ta moje, nez si to napsala ![]()
continuity No na klippanu (či na jiný podobný) se rozhodne žádná havěť valet nebude)
Josef zacal nesnaset behani. Kdyz vytahnu ksiry bezi se schovat....doufam, ze to neni znamka nejaky bolesti kloubu..

Potrefenáhusa https://youtu.be/X6wH257swZo
Kousavá deka
kusadlama seká
Potrefenáhusa Zina ja som hladala vacsie deky a nasla toto.
nie je to vlna ale ta velkost je super
tak mě napadlo - má už černá kočka jméno? (nebo sem to přehlídla, když si to psala..?)
Magráta nemá, ona je to fakt prostě černá kočička, my už jim tak dlouho říkáme Černá a Chlupatá, že to asi jinak nepujde
já jí teda občas říkám gorilko, jak má ten černej obličejíček s černým čumáčkem, ale je to prostě Černá
tuhle jsem si poprvý v životě asi po 5 letech pohladila máminu černou kočku - ona je teda po babičce a z útulku a je dost bojácná, za první tři roky jsem ji viděla jen párkrát, protože se schovávala, a při pokusech o kontakt na mě syčí a seká a já se jí teda i dost bojim...teď poslední rok a kousek už vydrží na posteli, když jsem u mámy, ale já se jí fakt bojim....a teď jsme s mámou nějak povídaly, povídaly, já zapomněla, že je to mámy černá kočka a ne naše černá kočka a začala jsem ji automaticky hladit.....a asi jak jsem se nijak necukala a nebála se jí, tak si to nechala uplně v pohodě líbit
(a příště se jí asi budu zas bát, v útulku se jmenovala Čertice :-)))
ice Fotka dobrá! Nemůže být nechuť způsobená tím, že mu třeba nevyhovuje, že si nemůže běžet svým tempem a dle libosti si čuchat?
Zina asi jo. Jako za klackem beha v pohode a nevyoada, ze by ho neco bolelo. Jen je mi ta nechut podezrela. Kdyz bezi tak ok, ale musim ho lovit z pod postele a hadat se s nim.
ice nevadí mu to nandavání postroje?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.