Kokoska A vona je doma, ale je unavená

Kokoska A vona je doma, ale je unavená

Potrefenáhusa tak to jo ![]()
Kora Kocour v botách mě přesně napadl při pohledu na to švédské koťátko
...
Byli jsme na výletě :)

Zu Terčino údolí!!!!![]()
Potrefenáhusa Vodopád z vodovodní trubly? :-D
Zu Ale psice moc pěkná!
Zina To nevadi!
Potrefenáhusa Já to tam nikdy neměla ráda, už jsem to tady asi psala, že mi vzhledem k tý divoký kráse Novohradských hor vůkol přišlo absurdní, že lidi jezdí právě tam. Teď už jsem teda smířlivější, ale ten vododád z kohoutku mi pořád nedá spát :-D.
Zina My jeli do Novych Hradů na prohlidku zámku a chteli se predtim projít s pejskama, akorát jsem si cca u toho vodopádu vzpomnela, ze jsem zapomnela v Třeboni zaplou troubu s houbama na papírový uterce, takže procházku mám kapku zkalenou představou, jak hoří památková rezervace...takže nakonec pejskove s panickem jeli do Třeboně vypnout troubu a já šla sama na prohlidku...![]()
(už jsem takhle jednou byla sama na relikviáři sv.Maura, když se u pokladny ukázalo, ze jsem zapomnela peněženku v klášteře v Teplý o 30 km dal, takže v tom tercine údolí bylo trochu dusno)
Venku zima, doma dobre!

Zina ale perfektně se tam prochází a není tam tolik srn jako všude okolo. Já jsem dneska už asi po dvou infarktech, psice trpí selektivní hluchotou, jednou něco šramotilo něco v remízku a protože jsem lekavá, tak jsem si jí chytla a podržela jí. Po pár vteřinách vyběhly srny. Když jsem se nechala uchlácholit loukou a byla znovu vypuštěna, chytla stopu a prostě neslyšela. Uf, už jsme pořídili gpsku, ale ani ta mě neuklidňuje. A v Údolí v pátek přes den to bylo skvělý, nepotkali jsme ani člověka
Potrefenáhusa ale zase Třeboň neshořela a snad i ta peněženka se našla?
Já už vytvořila návyk, že prostě omylem odcházím, když jdeme někam společně, bez klíčů, peněženky, tak už to bere jako osobnostní rys![]()
Zu Tak oni tam stejně psi smí jen na vodítku, ne?
S tou zvěří a lovečákama je to blbý, no, taky proto jsem dost vážně uvažovala o velkým pudlovi. Jestli fakt vezme čáru a někde zmizí, tak je asi dobrej čas na tu stopovačku.
Potrefenáhusa Mně přijde, že chlapi pro tohle nemají pochopení, ale je to i částečně tím, že oni prostě vezmou klíče od auta a jdou, a tím pádem toho mají míň na starost a míň prostoru k chybě. Aspoň u nás je to teda tak, že chlap má ty klíče a já mám stopovačku, pamlsky, haltinu a pytlíky, když se zeptám, jestli vzal vodítka, tak se na mě dívá nechápavě.
Obojek s GPS si pořídil kamarád na francouzského buldočka. A pak ho půjčil Bonnie, aby viděl, jestli vůbec funguje ![]()
Ty cerne kocicky se docela spatne foti.![]()

tv Hodně špatně
"naše" černá strávila včera 10 hodin v kuse na sedačce, nevyvedli ji z míry ani různě se střídající psi a byla tak nenápadná, ze o ní dlouho nevěděl ani Goliášek, kterej si přišel zakuchat a zaexhibovat na opěradlo

Potrefenáhusa
A jak je ji tam dobre, ze? ![]()
Potrefenáhusa krásná deka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.