Potrefenáhusa Je v nem neco Cendovityho!
Zina mne se prave zda, ze mam podminky super. Jen je potreba, aby prs rad jezdil autem :)
Potrefenáhusa Je v nem neco Cendovityho!
Zina mne se prave zda, ze mam podminky super. Jen je potreba, aby prs rad jezdil autem :)
razorblade ale zase s csv by se na tebe nikdo ani krive nepodival a i dvoumetrovej chlap by se drzel v uctive vzdalenosti ![]()
Bledule Ok, uznávám, asi to jde
Jsem zvědavá co si Razor pořídí nakonec.
razorblade Vono teda dokud si to člověk nezkusi, tak neuvěří, ale mít psa v jednom cloveku je docela masakr, za kazdyho počasí musíš několikrát denne ven, rano, vecer, jestli mas chřipku nebo zlomenou nohu, to je jedno. A pak je proste praktičtější, když te nekam vlaci třeba 15 kilovej pes nez 40 kilovej, taky ochota rodiny to hlidat a vencit se tou velikosti dost zmenšuje, pro moji mamu je rufik azaz a když nám tu hlídala Trnku druhá matka, tak Trnka nevylezla 14 dni ze zahrady, je to proste už taky azaz
razorblade
myslím, že Rufíkovi Potrefenáhusa bývalo v autě špatně, pamatuju si to dobře? Zvykl si?
o tomhle stvoření v autě ani nevíme:)

Zu Hele úplně zkraje parkrat, ale teď jezdí jsk ostrilenej mazak a rad
s trnkou když jsem jela poprvy v autě, tak se teda zeblila úplně strasne
ale to prej byla nervózní ze mě a z Ruficka
Potrefenáhusa Au, malá a chudáci vy
to člověk ale nepozná, no, tady záleží na povaze a zkušenostech toho psa podle mě.
Zu Ten postroj vypada paradne
Unavenej

razorblade jo a ještě jen taková vlastní trapná zkušenost, já jsem dost nervák, pečovatel a než jsem si zvykla na to štěně, tak to pro mě byl hroznej masakr, úplně zbytečně jsem se o ní furt bála, v noci normálně spala v pelechu, ale občas z něj vypadla a já pak nespala, navíc jsem se stresovala, aby se ona nestresovala, že udělá doma louži, takže jsem furt hlídala a běhala s ní ven, jako težký jsem si to udělala úplně zbytečně, ale i tak si říkám, že pořízení dospělejšího psa má něco do sebe, poznáš už třeba trochu jeho povahu, co má a nemá rád a tak.

Potrefenáhusa Paní měla hodně pádnej argument, viděla psa, kterej měl při nehodě obyč páskový kšíry...
Potrefenáhusa Jo, to verim, ale ja bych vsazela na to, ze rodice bydli 5 minut autem ode me, segra s barakem a zahradou asi pul hodiny autem, na tohle mam myslim dobry zazemi.
razorblade pak bych šla jednoznačně do stafbulika. Do fenky. A koupila štěně z CHS. Na utulkace nemáš zkušenosti.
Kdyz budete se psem pořád spolu, určitě ho výchovas dobře. Protože ho budeš vychovávat průběžně pořád, ne jen když ti v sobotu zbyde chvilka.
A garantují ti, že si psa oblíbí kompletně celá rodina. U toho štěněte to nejde jinak. Navíc!! To jsou psi, kteří se pořád smějí! Ty nejde nemilovat.
U nás to bylo s Dadoo podobné. Nejdřív hrůza a výhrůžky ukončením kontaktu a následně bezmezna láska a obdiv![]()
Potrefenáhusa Ten pohled! Úplně se bojím ![]()
Když chceš do křesla tak moc, ze ti nevadi, ze v něm už leží pes

razorblade Dobře, tak už přestávám orodovat za něco menšího. Autem se pes jezdit naučí. Některej to umí hned a sám, u některýho to chce trochu práce, ale nevím ve svým širým okolí o žádným, se kterým by se na tom pracovalo a skončilo to neúspěchem.
Zina Nevíš prosím, kde bych našla info, jak psa zvyknout na auto? Máme štěně staré 5 měsíců a od první jízdy domů zvrací. Snažíme se trénovat na krátkých trasách, ale zvrací stále a několikrát. I nenakrmeny. Na netu jsem nic moc nenašla.
Dcera hlásila válecí víkend a berou to zgruntu, včetně tygříka ![]()

notna A je to tak, že předtím zrychleně dýchá, nebo se zdá až do toho zvracení relativně v pohodě? To dýchání by ukazovalo na stres, tam bych na to šla přes odvedení pozornosti, u kinetózy bych zkusila zaexperimentovat s umístěním, kufr bude horší než sedačky, plus může to být lepší nebo naopak horší v přepravce (nepamatuju si, co máš za velikost psa) a někdy pomůže zatemnění oken.
Na netu bohužel nevím, asi bych zkusila prohrabat starý fóra u Desenskýho, jestli se nenajde něco tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.