Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jos
příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 19:46

Zina No jelikoz mame u rodicu uz ctvrtyho, tak mam mensi vzorek k posouzeni. A kazdej naprosto jinej, ale pecky jsou to dost...Ale je fakt, ze mame dycky dva k sobe, s fundlakem na navsteve slusnej oddil, tak se vyradi spolu. Fundlak je rad sam, pro pomazleni si prijde spis sam...retrivri jsou fixovani vic.Potrefenáhusa  Kokri jsou silenci, meli jsme z utulku kokrcika (tak rikam kombinaci s jezevcem) a to bylo k neutahani a jeste v kombinaci s nesmrtelnym jezevcikem aportovala snad do 15 let. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 20:11

JanieB tedy ten je úžasný!!! A to jste měli takové problémy kvůli stafbulíkovi jo?? To nechápu, vždyt to jsou chůvičky!! Vyloženě rodinní psi, milující děti. Šiš.. já ho chci taky!!!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 20:29

Zina eeeee... moje potreba by byl prave pes velkej! ja mam porad pocit, ze malej pes by se ke mne vizualne vubec nehodil. nejak furt cejtim, ze bychom se k sobe nejvic hodili s nejakym vetsim voriskem nebo nemeckym ovcakem. kvuli tomu tebou zminenemu nahaneni cokla po lese bch si prave vubec netroufla treba na ceskoslovenskyho vlcaka (kterej by se ke mne svym atletickym vzhledem taky moc nehodil teda:))

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 20:36

razorblade Já si nějak  neumím představit německýho ovčáka v bytě, to někdo má? Já bych šla do útulku a vzala si nějakýho ořecha

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 20:39

moonlight Komisar Rex bydlel v byte! :D

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 20:42

razorblade Aha :) Z toho vycházíš, jo  No ale já jsem psí ignorant a moc toho nevím. Pohybuju se v nějaký bublině, kde nikdo nemá psa, samý kočky, když už. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 20:53

moonlight si delam prdel :D ja si myslim, ze kdyz ten pes ma behem dne dost pohybu venku, tak je mu jedno, jestli je vecer v byte nebo v dome

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 00:25

razorblade Von má ale teda dost brutal kožich a v byte mu muže bejt vedro, navrch je to služební plemeno, u kteryho je dobrej výcvik 

ale ten bilej kanadskej nebo svycarskej nebo jak se teď to plemeno jmenuje je

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 00:27

Dadoo bydlí v Rakousku, kde s nim musí mít složený zkoušky, všichni jsme tu Vinnickovi přece tuhle drželi palce!

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:25

Potrefenáhusa to Rakousko jsem (kupodivu) nezapomněla. Jenom že je stafbulik. U těch mi ty zakazy přijdou extra pitomý. V jedné zemi je to nannydog a v druhé lidozrava bestie.

Vinicek je nadherny!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:28

moonlight Kamarádka má v 3+1 v paneláku tyhle dvě. Ale myslím, že jsou víc venku než doma.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:30

Dadoo Mne vzdycky přišlo zajimavy a nespravedlivy, ze ty zákazy a omezení platej jen na ty bully a  na ty "místní" psy typu rotvajler, dobrman nebo NO ne, ze jako podle čeho se to určuje 

nebo aspoň si to myslím, ze to v tom Německu a Rakousku takhle je 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:33
Reakce na Bledule:

moonlight Kamarádka má v 3+1 v paneláku tyhle dvě. Ale myslím, že jsou víc venku než doma.

​Mne se vzdycky strasne líbil chodskej pes, nechce to razorblade prubnout? (Já bych teda fenu, ty jsou i docela malý, o dost menší než psi)

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:38

Akorát teda brutal kožich

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:53

Potrefenáhusa Hele, a napadlo tě, že teď máš na něj podmínky? :-D

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 09:03

razorblade Já tu touhu po velkým psu chápu, jsme měli jezevčíka a taky jsem pak chtěla něco velkýho. Akorát se snažím nějak jemně upozornit na to, že do vašich tady popsaných podmínek a vzhledem ke zkušenostem a stylu života to nemusí být úplně ideální volba. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 09:08

Zina Napadlo! Ale doufam, ze až za hooooodne dlouho!!!!!

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 09:25

Pláštěnkou jsme jí dost naštvali

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 09:43

Zu To se nedivim :-) Rufik to nesnasi, dávám to teda jen na vejlete, aby nebyl jak prase, jak má nizkej podvozek a celej den mokrej 

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 09:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Zu To se nedivim :-) Rufik to nesnasi, dávám to teda jen na vejlete, aby nebyl jak prase, jak má nizkej podvozek a celej den mokrej 

​Právě, chystáme se na výlet a taky pak na návštěvu, tak jsem jí ráno chtěla začít přivykat