tv
já vím, že jsou kočky tekutý, ale takhle na fotce to vypadá, že je tam tak 2mm díra!
Nenene, tak akorat na pacicku!![]()
tv
já vím, že jsou kočky tekutý, ale takhle na fotce to vypadá, že je tam tak 2mm díra!
Nenene, tak akorat na pacicku!![]()
tv Nahmatnout, napichnout a táhnout!!! Oblíbená zábava!!!!!![]()
tv já se v tý fotce vůbec nedokážu zorientovat, to dřevěný vodorovný dole asi není práh?
barbucha Chtěla jsem se zeptat, jak se má švédská kočička. Nějaké nové informace?
Má se asi celkem dobře, naposled jsem ji zahlídla s taťkou v posteli ![]()
tv já se v tý fotce vůbec nedokážu zorientovat, to dřevěný vodorovný dole asi není práh?
Je to spodek dveri, to vodorovne je prah.
tv už na té první fotce jsem si říkala, že ta kočka vypadá taková placatá, 2D. Ale tohle? ![]()
Potrefenáhusa nepotřebuje Goliáš s tim zpíváním helfnout?![]()

Dneska jsme prej doma

Krasna zver tady vsude ![]()
Az si rikam, jestli Chico nepotrebuje kocku...?
MP Marge potřebuje!
Catherinne Vid!? Nejakou cernobilou, aby ladili...
V mistnim utulku je ted strasne moc kocek ![]()
MP Marge určitě, pár dnů to bude možná boj, ale když vybereš nějakou, co se psů nebojí, tak budou mít oba dva zábavu a parťáka na blbosti.
pokud se dá na tuhost zimy soudit dle toho, jak žere kočka, tak se podle pana kocoura připravte na novou dobu ledovou. během týdne se vykrmil do velikosti a tvaru kopačáku
musí snad nonstop žrát u všech sousedů, nebo nevím.
Jiná Realita Hele to by posledních 7 zim musela bejt fakt doba ledová

Potrefenáhusa no ale co on u toho ještě dělá, naučil se nějaké nové triky, například přede mnou panáčkuje na zadních a vzpíná ke mně pracičky, to nikdy nedělal! taky sedí za prosklenými dveřmi a naprázdno beze zvuku mňauká
a vypadá u toho jak sněhulák o jedné kouli.

Myslím, že už splňuji označení crazy dog lady. Perníčky jsou jediné cukroví, co sambo rád, ale i tak jsem péct nechtěla, ale budu, no, když už mám potřebnej tvar![]()

Zu já mám zas kočičí formicky:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.