Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Ja uz jsem sem myslim psala smutnou prihodu, jak jsem kamaradce k svatku koupila ve zverimexu maleho raka? Pojmenovala ho Rehor a vypustila ho doma do tatinkova (velkeho) akvaria. A on tam pres noc vsechny rybicky i sneky sezral... Pritom to byl takovej malej racek!
Jinak ja ted mam noveho oblibence - v Marylandu bydli chlap jako hora, kterej puvodne miloval rotvajlery, ale rizenim osudu se dal na zachranovani civav a postupne predelal celej barak na zachrannou stanici. Ma jich neco pres tricet a vetsina jsou pejsci, kteri maji nejake postizeni nebo nemoc, takze by si je asi nikdo neadoptoval.
Tady je o nem clanek:
https://www.rover.com/blog/gentle-giant-chihuahua-sanctuary/
Ja ho sleduju na Instagramu, fotky jsou super ![]()
U nás taky debilla. Ovoce a zeleninu vybalují až během dopoledne, takže ještě třeba v 11 něco není k dispozici, v devět v podstatě nic. Poprvé jsem si myslela, že maj zrovna nějaký problém, stane se. Jenže jsem zjistila, že je to pravidlo :-(
Zalehla mi penezenku a tvarila se dulezite :-))

Jo pracovat? Zapomen!

jinx
To pozor!!!
jinx Nic si z toho nedelej, mne se tady zase nedovoluje cist:

MP Marge vidim, vsude stejne. Tady si k necemu sednu a uz to zacne. Nufat notebook, druha se mi rve na klin, pak musi zalehnou papiry a zkontrolovat vsechny prupisky, prohrabat se slozkou, atd atd :-)
Potrefenáhusa myslis na tu praci nebo na tu penezenku? :)
jinx Na tu peněženku ![]()
Potrefenáhusa no samotnou bych ji s penezenkou radeji nenechala, se priznam, ze kdyby zatla drabek, ze by mi ponekud tepala zilka :-) ale specialne Bu to miluje, zalehnout penezenku, diar, kabelku... to je jeji ![]()
MP Marge vidim, vsude stejne. Tady si k necemu sednu a uz to zacne. Nufat notebook, druha se mi rve na klin, pak musi zalehnou papiry a zkontrolovat vsechny prupisky, prohrabat se slozkou, atd atd :-)
ještě postavit se před monitor
moora a projít po klávesnici
Potrefenáhusa a odeslat rozepsaný mail...
andulka01 Nebo tu klávesnici zamknout nebo zablokovat...
No presne! Toto vsechno taky! Popr vypnout titulky uprostred filmu:)
Potrefenáhusa Otočit monitor o 90 stupňů ![]()
Zajímavý, že se jim taková věc povede skoro pokaždý, úplně levou zadní.
Ota se vždy postaví před monitor a čeká:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.