Chlpáči a iné
Catherinne Jak jí kouká jazýček!![]()
Miru Oskar děkuje... Krasavec to on je ![]()
Len musela jsem se podívat ![]()
Zátiší s rouskama.

Ja mam dneska prusvih - cvicila jsem v loznici na koberci a pes po me porad skakal a vsemozne me cviky sabotoval, tak jsem ho vyhodila na chodbu a zavrela dvere. No, to jsem si dala! On si v kuchyni stahl ze stokrlete moji bundu, udelal si v ni hnizdo, a ted tam sedi a trucuje. Na zavolani vubec nereaguje, jen po me obcas opovrzlive loupne okem:

MP Marge Co se divis, vsak sis to zaslouzila!![]()
![]()
tv Hele, je v jeho nejlepsim zajmu, abych byla fit!!!
Někdo nám pochcal okno!!!![]()

s tímhle psem je člověk neustále sledován. dokud není do mrtva utahaná, v tom případě je ale člověk vždycky víc![]()

Potrefenáhusa asi bylo zavřený ![]()
Catherinne to je vod sousedů ten nekastrovanej kocour, co ho chodí prudit Goliášek.....tady na tom okně zvenku často chrápe chlupatá, tak si to tam šel asi označit
Home office s naším Vinínkem ;-) To se to pracuje!

A když se milostpánovi nevěnuju dostatečně, tak se snaží (samozřejmě úplně jemně, sotva se mě dotýká) odvést za ruku ke dveřím skrz procházku nebo aspoň k bedně s hračkama nebo ke komoře, kde má žrádlo :D

edit: jen aby nevznikl nějaký flame - toto byla nečekaná momentka, normálně si nedovoluje vzít takto naše ruce do pusy, max. na olíznutí;-) taky dostal za to jemné plácnutí přes zadek ;-)
JanieB Ten teda vyrostl
. Je krásnej.
999 Trochu je to perspektivou ;-) výškou je mi sotva po kolena (jako záda), váží asi 18 kilo. Ale je to kus chlapa, to jo ;-)
Zu s tímhle psem taky ![]()

999 Když se smotá ke spánku, vypadá furt jak malé nevinné štěňátko (to, na čem spí, je sambovo koleno pod dekou :D) Foceno právě teď ;-)

JanieB Je roztomilej :-). Ale 18 kilo je už kus psa.
nellielovett Tenhle pes je můj oblíbenec :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.