Monulinecenka hele, máme stejnou židli, akorát náš doplněk je bílorezavý
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa zas tak prisny neni

nellielovett Dan tu dlouho nebyl
ale teď třeba chrápe a člověku už je to tak divný, že se chodí dívat, jestli jí nic není
a přidám ještě jednu z ranního buzení, chodí si pacičkou vyhrabat a vymrčet pětiminutový vstup do peřin
Ale si to užíva!![]()
Poslední dobou jsou tu tak skvělý fotky kočiček, že by ta karanténa měla být častějc!
Včera jsme šily

andulka01 jak pěkně ladí roušky s kočkou nebo kočka s rouškama
?
Bowle Já jsem spíše cat person, ale s alergií, takže doma kočku nemám, tak si to saturuju apoň v práci (naštěstí to není silná alergie a stačí si úmýt pořádně ruce). Máme tu dvě, obě černé, jedna má i sem tam bílý chloupek a bílé kolečko na bříšku (to je zrovna ta na fotkách). Druhý kocour je černý celý a má přes 8 kilo, takže vypadá jako puma :)
moora S černou židlí ladí jakkoliv barevný doplněk :)
clothilde To je světlem :-) si piš, že by se mi nejvíc hodila modrobílá kočka :-)
andulka01 jaká modrobílá... Václava /teda jestli si dobře pamatuju jméno/ je velká krasava
clothilde Oskar je krásnej! Taky máme Oskara ![]()
Ostatní taky boží samozřejmě!

Syn si teď Oskara velmi oblíbil, až se k němu upnul, bych řekla. Ještěže je Oskar takový zlatíčko, ale hádám, už se těší, až bude zas vše v normálu a bude mít svůj klid ![]()
Porpvé na průzkumu koupelny
Efty je největší průzkumník

Buchtík je největší žrout

A Morty je největší posera :-D

Zina ňák se ti množej!
moora Oni nesmí být sami
.
Zina to jo, jeden prirustek jsem i zaznamela, ale ted koukam, ze jeste dalsi :-)
co pejskove na ne?
moora Morty a Buchta přibyly najednou, ale Morty je posera, tak jsem ji sem asi ještě nedávala. Terkovi je to jedno, Cid ještě pořád slintá a dává pac a na zemi by je asi sežral, kdyby měl příležitost, ale už z nich aspoň není tak hotovej.
Všichni tady ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.