Spinkame, nerusit!

Tady posílám pozdrav extra pro Dadoo ;-) Jak vypadal Vinny, když jsme se do něj zamilovali. Strašně závidím, pokud seženeš modrou stafinku, ti se mi líbí úplně nejvíc, prostě mazliví medvídci ;-)
A btw. - já jsem se taky dověděla až s hodně velkým zpožděním, že lidi mají víc strach z černých stafíků, mně osobně vždycky přišli stejně milí jako jinak barevní. Asi že člověk má černou barvu spojenou i s labradorem, co ho měla spousta rodin k dětem. Spíš jsem nějak měla intuitivně strach z celobílých stafíků :)
A pak jsme na návštěvě narazili na toto ;-)

A bylo jasno a za pár dní už byl u mě - do té doby u zaryté kočičářky ;-)
JanieB ozývá se ve mně šišlací reflex :-)
Zizinka hlasi, ze dokud je panicka doma a jsou bambulky, je jeji svet zcela v poradku.

Jeden modroocko
Všichni tady ![]()
Najlepšie je na vypratom prádle...
Magráta Mě to vždycky nutí ke zvukům jako "jezuuuuuus" :D :D
A už jsou mu dva a půl a furt to nějak nepřestává, sakra!
JanieBVinicek je muj oblibenej![]()
Biely kvet Sladká. A vypadá tayk čerstvě vypraná :-).
clothilde ty jo, to je barva ![]()
To u nás nehrozí :-) :-)

Nemá nožičky ![]()

Potrefenáhusa chudinka ![]()
Tulipe
nefalšovaný modroočko, jinak rasa Ragdol
clothilde Modroocko z knizky byl ale siamsky kocour?
Kokoska proto pisu modroocko s malym m ![]()
Je to kocour dcery, dneska ma 2 roky
Byvaly kolega, ktery ted zije nekde na anglickem venkove, mi poslal video sesti stenat jejich borderkolie. Taky se mi chtelo sislat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.