Dadoo Krasavice. Ať ti to do května rychle utíká!
Chlpáči a iné
Dadoo Jezuskoteeee, super ;-) Strašně moc gratuluju, je krásná ;-) Prvních pár měsíců jsou stafíci jak neunavitelní tasmánští čerti, to se určitě nudit nebudeš! Těším se na fotky, jak bude růst.
A ještě pár "canisterapeutických" fotek :D

@Dadoo už nás brzo bude taky zásobovat podobnýma ;-) Pokud si dobře pamatuju, bylo to malinko i zásluha Dadoo, že máme Vinínka - jak jsem si sem přišla bezradná pro tipy a vůbec pro rady, jestli si máme pořídit stafíka nebo ne, byla jednou z těch, co mi říkala, že stafíci jsou miláčci.
A ještě dvě "parťácké" se sambovým dítětem, aneb láska na celý život na první pohled.

JanieB vidíš, tak teď konečně dojde i na mě. Vinicek je úžasný. To on mě utvrzoval v té bílé. A i tu modrou tam budu mit![]()
Ruzenky tatínek je prý taky velký pohodař a roztomilouš a svou povahu prý spolehlivě předává dal.
Tak snadse všechno povede, jak má.
Úplně jsem zapomněla, že jsem ti s Vinickem tak dobře radila![]()
A fotek bude, až vás to bude mrzet ![]()
Dadoo ![]()
![]()
Skvělé zprávy! Je nádherná, už se na ni těšíme.
Dadoo Gratuluju, těším se s tebou. ![]()
![]()
Dadoo jeee, to je krasny mrne! Hele, mela jsi Dadoo, tak Baboo by bylo docela vtipny!
Kokoska Baboo, to by bylo jako ta postava z Julie Lescautové ;)
JanieB jo? Na to jsem se moc nekoukala, to byla dcera?
Dadoo to je krasne stenatko! ![]()
![]()
![]()
Kokoska jj ta mladší, jmenovala se oficiálně asi jinak, ale říkalo se jí Baboo
Dadoo gratuluju, je krásná ![]()
Když jsem byla na gymplu, tak jsem asi 2 roky chodila s klukem, kterej nám pořídil am stafordku. Celá moje rodina o ní mluví doteď. Byla miláček, hlavně mamky a babičky.
Tak už mám rezervační smlouvu. Je to opravdu Blue Point Ladybull Czech.
A teď jsem ještě, díky Sweet Potato
dostala nabídku na nádhernou, kravičkově strakatou holčičku. Nemít už tu bílou, šla bych do ni![]()
Dadoo Dobře jste vybrala! Je krásná
Dadoo Ooooooooo ![]()
![]()
![]()
Dadoo ach
tesim se hromadu fotek Ruzenky zde ve vlakne
Dadoo Tak je super, moc se těším na další fotky :-). A přidávám se do klubu těch, jejichž babička se jmenovala Růženka. Ta moje teda Rosa :-).
Dadoo gratuluji, ať přinese hodně radosti![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.