Ava ježiš ta je ![]()
Chlpáči a iné
martek01 skvělej ![]()
martek01 jak mu vlaji ty usi ![]()
martek01 to je vtipnej pes!
ty uši má takhle furt?
Ava neměl by mít...... doufám, že až se přezubí, budou mu stát obě. jinak máme po výstavách
martek01 kašli na výstavy, takhle je to mnohem roztomilejší
Ne, chápu, že jste si ho asi s tím pořizovali, taky se za to při nákupu platí, jenom já jsem to nikdy moc nechápala. A co je to vlastně za plemeno?
Ava hele, na výstavu stejně nemám nervy a žaludek. ale je to chovnej pes, tak by měl mít nějaký hodnoty. Je to bílý švýcarský ovčák
martek01 Ja ho fakt miluju
skoda, ze jsme se na tom fichtelbergu minuly, bych ti ho asi umuchlala![]()
martek01 taky mě mrzí, že jsme se nepotkali, kdyz jsme byli v Mezihoří, vlastně jen pres kopec. Stejně tam v Krušnejch v tom týdnu byla půlka parfu, mám ten dojem
Vileminaza rok jedem zase, tak to líp zmenežujem ;-)
martek01 super, my chceme jet ještě na podzim a za rok tam už určitě taky budem
martek01 Nevím, jestli jsem to tu nepsala, ale naší psici se vytáčí při lumpárnách uši jako netopýrovi a chovatelka vida foto na mém FB mi psala, ať koukám kočičce ušiska masírovat a podlepovat, jaká je to škoda (na výstavě by to byl problém) a já, ač jí uchovňovat nebudu, tak mi přišlo líto, že by měla bejt "ošklivější", začala jsem podlepovat. Masírování se zvládalo při mazlení. Podlepování skončilo po 3. akci, která mě pokaždý stála kus vlasů, do kterých se vždycky přimotala náplast, škoda, že to tehdy muž nenatáčel, byla to groteska![]()

Ehm...

Zu jj, vím, že to jde řešit, u vlčáků se dávaj gumičky. ono mu občas stojí, tak fakt čekám na ty zuby
martek01 na první fotce jsem fakt nenašla hlavu, je nádherný ![]()
Prší... asi dneska nesplní plán.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí