Tulipe Barona máme my
je to z Podivného dědictví - táto, von je barón![]()
Chlpáči a iné
Ounz Přesně ten.
Sweet Potato ale to je ňuňu ![]()
Sweet Potato Toho znám teprve od nedávna - z pohlednice
Sweet Potato Myškin, jestli by nevadilo, ze kdysi kdesi kocour toho jmena zil. A pry to byl nejaky kocour!
Kokoska Myškin je super (mám ráda Idiota).
Kokoska Kníže Myškin![]()
Já tomu zatím nechám volný průběh, myslím, že se k nějakému tomu Myšounkovi stejně dopracujeme.
Len nejen tvoje kočka ![]()

Sweet Potato ![]()
člověk ta jména stejně všelijak komolí, já tedy určitě (Ota je občas Oňouch, Viktorie občas Vikušína, Matýsek občas Matoni apod :-)
Sweet Potato Podle ty fotky z knihovny to musi bejt Knihomol![]()
Sweet Potato Oooooo, ten je krásnej, jméno se mu přidělí raz dva
Nechci další koťátko, nechci další koťátko....
andulka01 Taky jsme nechtěli, taky jsme nechtěli...
Sweet Potato
je krásnej a bude s ním legrace, 3 nebo 4, to už je skoro jedno :-)
Nemáte někdo zkušenost se zánětem dásní u kočky? Cca před 14 dny byla kočka na kastraci a už od pulky minulého týdne byla divná, nechtěla jíst a trochu smrděla. Tak jsem s ní jela v pátek k vetovi (kontrola po kastraci), aby se na ní podíval. Kastrace OK, tak prý zánět dásní a musela si i něčeho hnusného líznout, protože měla i 1/3 jazyku "spálenou". Dostala 2 injekce (proti bolesti a ANTB) a v něděli jsem ji dala další dvě. Po nich se ji vždy ulevilo, evidentně má hlad, ale nemuže jíst, tak se do ní snažím dostat stříkačkou aspoň něco tekutého. Po včerejšku mě kočka asi definitivně nenávidí - krmení stříkačkou a ještě ty injekce...
. V úterý další kontrola u veta. Asi ji to děsně bolí a já bych ji chtěla dát něco, co bude schopná sežrat. Někdo tady psal o výživných pastách v tubě... prosím, prosím o tip
Liesel Calopet
moora díky![]()
Prosím o hromadné drženi palců, Rozarka zacala ráno krvácet, manžel s ní byl na veterině, výsledek, zánět dělohy, operace zitra před polednem. Ach jo!!!!!!
Vilemina držím pěsti ať to všichni zvládnete ![]()
Vilemina Držím palce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí