Zu
Miluju Kantorkovy kočky, myši, psy a ostatní zvířenu, včetně angorského pavouka ...
Chlpáči a iné
Sweet Potato Ale ta je ![]()
![]()
...
Sweet Potato Jee ![]()
Sweet Potato nove kotatko? ![]()
![]()
Je to kocourek. O jméno se tu svádějí líté boje. ("Fiškus jedině, když dostanu slepice, protože Fiškus přece musí bydlet se slepicema!"
)

Ten je malinkej a nádhernej!![]()
Sweet Potato takze to predtim byla jen takova otazka - navnada, jo? Na jmeno jsem teda zvedava!
Sweet Potato mourek!![]()
Kokoska Jo jo. Nápady na jméno jsou vítány.
viktorka_od splavu Mourek tu chyběl.
Sweet Potato mourek proste musi byt, to jsou ty prave "kocky domaci"![]()
Sweet Potato ten je krásnej :) Kolik jich teď celkem máte, tři?
vzdycky jsem chtěla kocoura jménem Baron, dnes už ani nevím proč ;) ale měli jsme pokaždé kočku
Tulipe Čtyři. My máme seznam úžasných kočičích jmen, na kocouřím se zatím nejsme sto shodnout. Já bych teda nejradši nějakou kočičí variantu Myšutky, jestli si na ni někdo pamatujete, taky byla mouratá a nejvíc zlatá. (Po Lokim potřebujeme nějaké megaňuňu jméno)
Je to kocourek. O jméno se tu svádějí líté boje. ("Fiškus jedině, když dostanu slepice, protože Fiškus přece musí bydlet se slepicema!"
)
Jezuskote, takhle malinkej byl Tomáš, když sem ho dostala!
Tulipe Čtyři. My máme seznam úžasných kočičích jmen, na kocouřím se zatím nejsme sto shodnout. Já bych teda nejradši nějakou kočičí variantu Myšutky, jestli si na ni někdo pamatujete, taky byla mouratá a nejvíc zlatá. (Po Lokim potřebujeme nějaké megaňuňu jméno)
Myšpulín ![]()

Ounz Viď!
A to jim tu neni dost dobrý!
On teda zatím nejvíc vypadá jako ten Fiškus, ale slepice fakt nechceme!![]()
Sweet Potato Šiš ten je fakt úžasnej! Se tady porozplynu nad ním a hned je mi veselej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí