Abych se nenudila, dneska hlídám ještě tuhle partu (na fotce není chameleón, ježek a rybičky)

Abych se nenudila, dneska hlídám ještě tuhle partu (na fotce není chameleón, ježek a rybičky)

Ava Já chci ježka
uka
Ava no ale to je roztomilá partička!
V tomhle vlákně jsou všichni skvělí!
Možná je to spíš do dětskýho vlákna, ale moje kočka miluje kojicí polštář. Podobných fotek mám asi 291.
martek01 rastie ako z vody krasavec ![]()
Ava Ten baset ![]()
a ja mam doma taky mazlika
andulka01 on byl furt zalezlej v tzv. tulipytliku. Tak aspoň takhle. 
Ava No to je teda super banda
a ten jezek. Jak vypadá soužití s jezkem, jak moc se dá ochocit?
martek01 Je úžasnej. ![]()
A vůbec všichni tady.
Kora My měli jednou ježka od listopadu do května, malinkyho venkovniho, co ho nechtěli v záchranný stanici, ze je moc malej a ochocit se nenechal, porad se balil do kuličky a prskal. A na jaře odešel, ani se neotocil :-)
Potrefenáhusa Venkovních ježků jsme odchovali několik. Fascinující zvířátko. A velmi, velmi vztekle, umanuté. Ochočit se nedá, myslím že jsou naštvaní že nemůžou spát. Já měla jednu sezonu Ježkovou v pracovně a ke konci zimy se to už nedalo, Kousala mě do nohou, prskala a funela. Člověk jim vyvařuje, odbleší, poklízí a vděčnost veškerá žádná. Ale stejně je to pěkný pak vypustit ven zdravý a silný zvířátko.
Nám tady taky jeden pobíhá kolem. Tuhle se uvelebil uprostřed silnice a nechtěl se hnout. Musela jsem ho odnést. Překvapilo mě, že se vůbec nestocil do klubíčka, jak jsem ho položila odpochodoval.
Potrefenáhusa Ježci jsou netýkavky a strašná čuňátka. Ten náš vždycky vyžral misku a pak se do ní vyto.
Sweet Potato Je to holt prehistorickej třetihorní nebo jakej živočich
Kora on není můj, hlídala jsem ho kamarádce. Ze začátku byl teda hodně nerudnej, teď se s ním dá trochu pohrát, když je v dobrém rozmaru a vzhůru. Je třeba respektovat jeho denní rytmus. Čunče není ani nesmrdí.
Ava Známá má taky bělobřichého, je to samozřejmě jiné, než zachraňovat ježka z ulice.
Jezkovia sidlia u nas v uskladnenom dreve a psy sa idu zblaznit ked vecer vyrazia za potravou. Susedov pes pravidelne vystraja a musia jezkov vyniest z dvora lebo to saneda. My zas rano pozberame po nich vytrusy, potravy tu maju dost. Niekedy vecer ked sedim sama vonku potichu pocujem ich dusot vediadupat riadne nahlas a funiet ![]()
Insk nasa terasa viac sluzi inym tvorom ako nam

Kampak asi jede![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.