paktofonika co to je za materiál? tip na vodítko nemám, ale od čtvrtka do neděle je v Praze v PVA výstava For Pets, třeba bys tam něco našla :))
Chlpáči a iné
Zu Je to lnené vodítko, bohužiaľ vydržali hrozne krátko. V čase konania for pets som mimo Prahu a minulý rok som bola dosť sklamaná.
paktofonika já jsem právě lustrovala na webu vystavovatele a moc mě to nenalákalo.
Jsem zvědavá na tipy, jsem na vodítka hrozně hajsavá, třeba do deště beru už jetý vodítka, ale sambo třeba čistý neošoupaný hodí na zem a nejen že ho ničí, ještě ho špiní, vždycky mě z toho může vzít čert. Bych potřebovala u těch oblíbených věcí jeden kus pro sebe a druhý pro muže
(strašně příjemné do ruky, ač je to nějaká umělina je tohle Ruffwear, ale je to teda úplně jiný tip, než sháníš)
paktofonika ja jsem ted videla v pet shopu z toho horolezeckeho lana kulateho, to je teda neprijemne do ruky?
Zu Já mám jedno vodítko 20 let
a jsem na nej tak moc zvykla, ze jiný proste nemuzu, zatím jsem jednou měnila karabinu.
Ještě mám od ruffwearu to s pružinou a je taky super, jen mám to kratší a do ruky dobrý, ale kolem pasu s malým psem je moc kratky
edit: míň, Čendu jsem měla od r. 2002, to vodítko není ani ošoupaný, otrhaný, nic, jen má trochu jetý ty kovový části
Venouš přišla z venku, nadlabla se, umyla se do mé peřiny a chrápe jak mužik. Ona je trochu prasátko. Trochu dost ![]()

Zu No ja mam vodítka poladené k obojkom, tie ale nosia iba v zime, keď majú bundy. K tým farebným postojom by som rada niečo neutrálneho. Teda k dvom postrojom mam vodítka poladené, ale to ak by som ku každému postroj kupovala extra vodítko, tak skrachujem, ale zase sú to držáky, i tie postroje i tie vodítka k nim. Tie lnené vodítka sú od jedného z vystavovateľov, trochu ma mrzí, že uplne nevydržali, bola by som ich podporila i v budúcnosti.
baltik to horolezecké je hladké? Tuším som také mala kedysi keď bola Amy malá. A kdeže si to videla?
Potrefenáhusa My je hrozně ničíme, když jsme ve městě a potkáme hravýho psa, tak jí nepustíme navolno, ale necháme ho připnuté, aby šla líp odchytit, protože někdy z toho chytne takovýho radostnýho raplíka a neslyší a začne lítat do zvětšujících se kruhů![]()
andulka01 kočky jsou přece čistotné, tak někam se umýt musela :-)![]()
Potrefenáhusa Já mám taky ještě původní vodítko na Terka, takže 13 le, už je teda trochu jetý, ale pořád drží. Obojek už teda nevypadá nic moc, ale fakt je, že vydržel hodně, všechno to koupání v řekách, rybníkách, bahně.
Na Cidovi asi budeme obojek měnit dřív, protože i když jsem si nemyslela, že to jde, tak on je ještě tak nějak intenzivnější, ale i tak drží.
Obojí je Rogz, teď teda koukám, že skoro nic nemají, tak to vypadá, že asi končí :-(.
paktofonika pardon, jsem napsala pet shop a myslela jsem pet center
na webu jsem nasla toto od Huhubamboo, ale nevim, jestli je to ono, co jsme videla v obchode, meli tam hromadu barev a bylo to to kulate, jakoby horolezecke
https://www.petcenter.cz/huhubamboo-voditko-povraz-oranzova-seda-1-5x150cm.html
andulka01 jak prasátko, přece tu špínu nebude volizovat?
Kokoska no, ona při volizování děsně slintá, takže to cáká všude vokolo
a chrápe jak starej chlap.
Tak Poppy přežila - s péčí tetičky byla spokojená natolik, že se ani nehnula, když klaply dveře... anžto zrovna seděla tetičce na klíně. Člověk by čekal, že bude skákat až do stropu
je to mrcha prodejná!
Samozřejmě jsme potkali milión koček...

a jednu hospodskou dokonce s obojkem, pěkně vyžranou... majitel pravil, že Maxík smažený rybky nerad - no, splet se ![]()

Hlavně žádný stres 
Potrefenáhusa Zina nase voditko teda pamata este moje spletanie kozenych pasikov
a okrem karabinky drzk uz hrozne roky. Pripinam k postroju a vacsinou nechavam na volno je kratke akurat k vedeniu pri nohe ked potrebujeme inak som slusala viacere a vzdy sa vratim k tomuto ehm historickemu kusu ![]()

barbucha hlavne ze Poppy netrpela smutkom ![]()
Kdoví jestli si vůbec všimla, že jsem pryč!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí