Vilemina Držíme tlapky
a můžeme nabídnout myš na posilněnou.
Chlpáči a iné
Vilemina držíme palce i tlapky![]()
Vilemina drzime tlapky ![]()
Dneska jsme byli s Malenkou poprvé u veta. Doktorka se na ni podívala a říká: " No jo, to bude divoška. To má tohle zbarvení vrozený." ![]()
Vilemina Držím palce!![]()
Vilemina drziiiim
Pořád tady sleduju všechny mazlíčky a příběhy. U nás po úmrtí Bonnie nastal problém. Starší syn se trápí a chce další kočku bohužel mladší se trápí ještě víc a už nikdy žádnou kočku domů nechce. Já se spíš přikláním ke staršímu, že bych dalšího mazlíčka chtěla a manžel zůstává neutrální. Teď spíš nechce, ale všichni by jsme ho určitě přemluvili, není úplně doživotně proti. Jen nemůžu pohnout s tím mladším a nevím, jestli třeba kočku prostě přinést a uvidíme. Zatím nic neslibuju, ale trošku mám v plánu překvapení k vánocům. Začínám se dívat, kontaktovat chovatele a doufám, že snad příští rok už budu moc něčím veselým přispět.
Vilemina To jsme kdysi absolvovali taky. Zjistili jsme to v pokročilém stavu a vše dobře dopadlo. Dřžím palce a věřím v dobrý konec
.
Renusatko tjo já bych se možná těch Vánoc trochu bála, spíš bych se uchýlila ke lsti:-) třeba že kotě by bylo z útulku/zachráněné odněkud, darované od někoho atp.. prostě tak že jste mu to "neudělali naschvál", když se vyjádřil že kočičku už nechce, ale že to tak "bohužel" dopadlo a teď se musíte postarat a snad si zvykne.. já teda původně taky vyházela všechny kočičí věci (misky, hračky, zbytek žrádla, záchodek..) všecko hned letělo do popelnice že kočku už nikdy!!! a do 14 dnů jsme měli dvě![]()
viktorka_od splavu To půjde těžko. Myslím ta lest, protože my chceme zase mainu, na tom se shodneme a to zase mladej má načteno a pozná to. Má teda důvod, že nechce aby mu ještě někdy nějaké zvíře umřelo, což nechce nikdo a já si říkám, že by se s tím postupně vyrovnal. Možná by to k vánocům byl třeba jen příslib nějakého narozeného kotěte nebo to třeba ani nevyjde. Ne každé kotě je na mazlíka a chovatelé si vybírají nové majitele, mají různé požadavky, kočiček je méně, chceme barevně úplně odlišnou a dost specifickou a vůbec se do vánoc nemusí žádné vhodné kotě naskytnout. Nechci ji dát k vánocům jemu, ale právě tomu staršímu. Ten má i namyšleno, jak to s kočkou bude až se případně odstěhuje. Zatím jsem mluvila s jednou chovatelkou z Maďarska a uvidím.
Mimochodem u nás stále stojí vše na svém místě, nikdo nechce nic vyhodit.
Vilemina držím palce!
Renusatko možno by stálo za to ísť na nejakú výstavu mačiek. Sú to medzinárodné výstavy, ja som takto prišla k môjmu prvému kocúrovi Birme posvätnej. Zaujala ma tam chovateľka z Valašekého Meziříčí, doma mala práve narodené mačiatka, tak bolo rozhodnuté![]()
Renusatko tak jako dárek pro staršího to je v pohodě, to nemůže nic namítat:D
Daridari na výstavy chodíme, problém asi teď budem jestli se budou vůbec pořádat. Možná ale dobrý nápad vzít tam toho mladšího, pokud by něco bylo. Můj brácha má teď doma dvě venkovní koťata a tak s těma si hrál a stejně žádný velký ohlas, tak nevím.
Vilemina Držím Rozárce pěsti![]()
Třeba se to časem změní, musí to vstřebat. Hodně lidí říká, že už nikdy a pak zase nějakýmu chlupáčovi propadnou. Pamatuju si dobře, že jeden ze synů se zabarikádoval a s plastovou zbraní v ruce kočku bránil?
Nemáte tip, kde by som zohnala podobný typ vodítka? Tie lanové nechcem, z toho ma bolia ruky. Kľudne i zahr. stránky.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí