Chlpáči a iné
Tiez mame dvoch priselcov. Zrovna som pozerala stare fotky . Ten cas tak leti.
Ako si elzicka adoptovala mrchy. ![]()

Sweet Potato ja sleduju na ig naprosto srdceryvny ucet puppykittynewyorkcity. Je to skupina lidi, kteri s obdivuhodnym nasazenim zachranuji kocky a psy (obcas fretky a spol.) v NY. Ty pribehy jsou neuveritelne. Ze se narodi kote toulave kocce, sice smutne, ale pochopitelne. Nechtejte ale vedet v jakem stavu nachazi zvirata, ktera prokazatelne pred tim nekdo vlastnil. To je sila, casto maji v postu upozorneni, ze dalsi fotky budou krute a teda, nechapu nic. Nic.
A pak jeden cesky ucet, nemuzu si ted vzpomenout na nazev, ale delaji vlastne totez. Dva tri dny zpet, tam byl kocourek, ktery prisel, a nikdo nevi jak, o kus zadni nohy. Uz byl na operaci, je osetreny a snad stabilizovany, ale to utrpeni, cim ty zvirata prochazi, to je neco strasneho.
edit, ten cesky ucet je handipetcz
a vsichni tady, to je zase ![]()
Janulik03 ja na prvni pohled myslela, ze jsou to dalsi :)
jinx zis nestras to uz by bolo moc. Ale sestra teraz ma doma psika fenku od suseda. Sused zil sam s trojrocnou malou fenkou. Ale necakane zomrel a nemal nikoho. Tak fenka je u nich a je neskutocne zlata a nevychovana a diva.
A ich pes presne taky ako elzicka ju miluje takze super.

Unavené kočky![]()

Janulik03 Happy endy jsou nejlepsi :)

jinx jj handipet sem taky našla na insta, přispívam ![]()
jinak všechny naše kočky byly najduchové, eventuelně přijduchové
a se všema bylo super žití..
jinx jjjo a ona sa casom nauci ze nemusi vyskocit cloveku na hlavu od radosti ze vkroci na dvor ![]()
Ounz Jj prijduchove si pravidelne najduchujou moje rodice ![]()
Janulik03 Musi!
jinx vedia kam ist
jinx
To je dobře!
Dadoo to jsou nosánci ![]()
Dcera udělala před odjezdem kocouru nové bydlení.
Psi bouda byla pod stolem, tak ji premistla výš, aby se kočky citily bezpečněji. Udělala konstrukcí na střechu, aby déšť netekl na chatu a dala navrch lino. Uvnitř vytvořila přepážku. A já to teď vyslala dřevitou vlnou.
Je to tedy trošku vopicarna, ale účel světí prostředky. A vypadá to, že se povedlo, kočky se zabydluji. ![]()

Dadoo nahodou je to super
Dadoo to je úžasná fotka, ta dvojka ![]()
tv Máme stejnou deku :-) naprosto spolehlivě vyvolá u koček šlapání a slintání. Chtěla jsem ji dát pryč (nehodí se mi barevně), ale když Venouš ji hrozně miluje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí