Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 09:36

My jsm na dědině vždycky měli nějaké nalezence. Babička byla pečlivka a všechny naše kočky nechala kastrovat. Ovšem při venkovní úmrtnosti se prostě tahaly domů pořád další. 

Teď uprostřed Brna k nám těžko něco do domu přijde, taky si myslím, že venkovní kočka by u nás nebyla spokojená a chtěla by chodit ven a to u nás nejde. Jednu nalezenou jsme měli a trápila se tady. Museli jsme jí odvézt na chalupu. Jen přispívám jedné známé na kastrační program venkovních koček a oni občas hradí i nějaké zákroky a tak. 

Daki je neskutečný tvor. V noci přijde do postele 5 minut po nás a spí se mnou až do rána. Ráno potřebuje dlouhé mazlení, je strašně ukecaná, vrká, mňouká a má škálu zvuků, které vůbec neznáme. Když nespí, tak je zase hyperaktivní, už včera ji kluci naučili aportovat a z takové interaktivní krabičky dostat jídlo. Je to taková šikovná a chytrá holka, která všude musí být, všechno musí prozkoumat a vyzkoušet, ale na druhou stranu, jak si lehne, tak musí být u někoho blízko. Potřebuje pořád společnost. No prostě...všichni jsme z ní pos.....

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 09:48
Reakce na andulka01:

tv Máme stejnou deku :-) naprosto spolehlivě vyvolá u koček šlapání a slintání. Chtěla jsem ji dát pryč (nehodí se mi barevně), ale když Venouš ji hrozně miluje.

​Dasenka to taky dělá. Ludan ne. Oblíbených dek má několik.

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 09:50
Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 10:21

Renusatko je to nadherna kocka, vlastne vsechny kocky z teto chov.stanice jsou uzasne

Moc gratuluji ke stastnemu dojezdu do noveho domova a at Vam vsem dela jen radost

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 10:36

clothildeV sobotu se rozloučila s jedním vrhem a včera večer už měla další. Od jiné kočky. Do konce listopadu by měl být další. Jsem zvědavá, jestli téhle naší závislačce nebudeme muset pořídit kamarádku, protože zatím panikaří, i když jsme jen v koupelně. Zatím jsou doma kluci, než bude zase škola. Možná je ale horší, že tady nebude bývat sama a moc si zvykne na neustálou společnost. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 11:51

Renusatko ta je proste uzasna

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 11:51

Renusatko jak zacnete s jednou budete pokracovat dal ;-)

Ja bych chtela moc, ale u Nas mame Ted zvireci stop stav. Kocour i Pes jsou uz starsi panove a zarlivi, takze nevim, jak by zvladli nejakeho prichoziho mladocha. Ale vyhledove bych MCO chtela moc

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:12

tv U nás je šlapací a žužlací tahle madam.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:22

Renusatko Sweet Potato nádhery jsou to!

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:24

Dadoo jeste, ze to vypadá jako psi bouda, kdyby věděly, ze je to pro ne, tak tam ani nepachnou!

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:26

Sweet Potato u nás je šlapací pani černá a umí poznat luxus, bohužel, takovej vlnenej svetr nechanej na židli... 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:28

Potrefenáhusa Rozinka už mi jeden svetr prožužLala. Ale nejradši má takové ty umělohmotné fluffy župany a deky.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:29

Sweet Potato no já už jsem tu psala, ze Golias je ujetej na tu das echte ovci z 90'. Usnout pod ni u televize znamenalo probudit se celá poslintana 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:31

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:33

Pro trnku není křeslo obsazeny kočkou žádná překážka 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:58

Potrefenáhusa Ta první fotka je pěkně strašidlácká! Ale tahle smečka je prostě hodně boží.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 15:07

Potrefenáhusa ta tvoje smečka je fakt boží. A kouzelná paní Černá.. ta věděla, proč k vám tolik chce. Má poslání

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 15:26

Sweet Potato Žužlací nemáme, ale šlapací je Daki děsně. Dokonce nejraději šlape po nás, když si chce lehnout vedle. O to si dokonce umí říct. Jako ať si sedneme nebo lehneme s ní, ona si pošlape a lehne. Bonnie to dělala vyloženě jen večer před usnutím a šlapala po peřině. Tahle před každým lehnutím po nás.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 17:31

Potrefenáhusa trnka se kamarádí

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 10:28

Tak na tu pohotovost jsem nakonec jela (viz.jiné vlákno), mám výron a potrhané vazy v kotníku . Asi to byl zásah shora, potřebovala jsem trochu zabrzdit. No co, mám tu naštěstí "doktory", kteří tu po mně skákají, hlídají mi francouzské hole, tak to bude rekonvalescence jedna báseň!