Magráta hele, na me kdysi tohle zkouseli na veterine, kdyz mela Bu zanet v oku, tusim, ze rohovka to byla. Za bezneho provozu naprosto neviditelna zalezitost, kterou jsem zaznamenala naprostou nahodou, kdyz ji zesikma na ocko zasvitilo slunicko a ja si vsimla uplne nenapadneho povlaku. No, tak to zkusili presne jednou, nasrali me (s prominutim) tema recma fakt radne, coz nemeli delat.
Chlpáči a iné
Magráta držíme všechno, co jde![]()
Děkuji za držení tlapek
Viki je doma a snad ráno bude ok,zatím je zmatená po narkoze... Nějaký zoubky ji zbyly
Takova dětská teoretická otázka. Může obstojně žít kůň se třema nohama? Zeptalo se dítě. Trinoheho psa vídáme, chodí i běhá celkem normálně, ale kůň? ![]()
JankaM Nevím, ale jednonohou slepici měli sousedi a žila několik let. Ona teda neměla nohu "od kolene" dolů.
Catherinne to je bud hodne velka koule nebo hodne mala kocicka :)
JankaM trochu jsem googlila a evidentně to jde. I bez protézy.
Všechny ty videa, jak kočičky prolézají vánočním stromečkem mi přišly nereálný, ale někteří fakt to štěstí mají...hmmm, budou to veselé vánoce
Jé![]()
My to letos s Angreštem asi taky budeme mít veselé.

Magráta Jak je pacientce?![]()
A zanedbaná péče se mi tedy taky nezdá.
Sweet Potato pacientka to tady ráno prošmejdila a teď spinká, tak snad dobrý :-)
Magráta Tak jí určitě bude líp, bez zubů to zvládne a uleví se jí. Ty zuby u koček jsou dost časté.
Občas mi přijde na té veterině, že bys měla mít to stejné vzdělání, co oni a snaží se na tebe nějak přenést "vinu". Nám řekli s Bonnie, že tam dávno měla být na prevenci. No a já to mám vědět jak, když jsme tam chodili každého půl roku a nikdo nám nic nedoporučil. Ještě bych to chápala, kdybych tam s ní nechodila. Ona měla problém s drápem, který jí zarůstal a nešel stříhat, tak proč mi to někdo neřekl?
Catherinne Krásné ozdoby máš
. Jsem taky zvědavá na naše první Vánoce. Adventní věnec ji nezajímá, ale ozdobené větve mám až u stropu a klukům už v pokoji sundala led pásky![]()
.
Daki má 5 měsíců a 3,3 kg. Trošku nám roste.

Renusatko ![]()
![]()
Máte doma prostě rysa!![]()
Renusatko rys ostrovid :-)
tak Viki pořád spinká, občas jí chytne záchvat kýchání (ale oči a nosík má suché, tak to bude pořád ještě od těch zubů)... ráno jsem jí přinesla kousek masa, aby aspoň něco snědla, tak si zobla a spala dál... asi jí to hodně vyčerpalo, i když měla "jen" lokální anestezii
a mvdr řekla, že je jí tak 8 (dosud jsme mysleli, že tak 5, resp to byl tehdejší odhad jiného mvdr, když jsme jí zachránili ze strašných podmínek), takže jsme stejně staré :-)
já doufám, že to zas bude ta milá, veselá a ukecaná kočka ![]()
jdu si postesknout, morčounkovi po operaci se zjevně nedaří moc dobře..celý den je zalezlý v domečku a nechce nic žrát. Sice ho krmím stříkačkou, ale to nejde napořád, je jako věchýtek ..![]()
Přitom když ho po nakrmení vrátím do klece, chvíli se chová normálně, čistí se, drbe se, zajímá se o okolí..ale za chvíli zase zaleze a je zalezlý až dokud nevyndám na další krmení. Moc si přeju, aby mu bylo líp..
SunEclipse moc miláčkovi držím palce![]()
SunEclipse snad bude ![]()
SunEclipse
Držím palce, ať je lépe.
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí