brrr a jak jste k nemu přišli?
ta touha poch*at celou zeměkouli je desna ![]()
brrr a jak jste k nemu přišli?
ta touha poch*at celou zeměkouli je desna ![]()
Potrefenáhusa Po ségřině tchýni.
No s tím obch..ním to je děs. Když už jsem se jednou rozhodla vyplet jahody, tak jsem zjistila že jsou totálně, to samé chryzanteny na schodech, atd. Jak máme vždycky jen fenu, tak na to nejsme vůbec zvyklí. ![]()
brrr Jestli máte větší zahradu, tak se to naučit, že bude občurávat jen v určné části, ale chce to čas, a než se to naučí, tak tam jít vždycky s ním, což je docela opruz.
Zina Asi by to šlo, ale mu bude už 11 a hlavně jak je venkovní, to by s ním někdo musel být v kuse... Uvidíme, třeba na jaře něco vymyslíme, teď má zahradu k dispozici.
Všechny ty videa, jak kočičky prolézají vánočním stromečkem mi přišly nereálný, ale někteří fakt to štěstí mají...hmmm, budou to veselé vánoce ![]()

Catherinne moc pěkná ozdoba..! Bych taky chtěla takovou... ![]()
Pavlena já jim říkala, že musí koupit pichlavej smrček a ne bohatou měkoučkou jedličku!
No kdyby něco, vyřídím jim, že pro Pepinu mám zájemce.
Catherinne To ona ne, to ta druhá kočička, co na ni kouká z baňky, ta tam byla první!
Catherinne víc takových ozdob ![]()
ice Mohl by to být hotspot - https://www.spektrumzdravi.cz/mazlicci/mazlicci-hotspot-u-psa-a-jak-mu-predchazet
to me napadlo, ale asi ne. Kuzi ma klidnou, v podstate si toho nevsima. Zda se mi to jen jako zalezitost chlupu. No asi skocime na veterinu at se mrknou at neco nezanedbame. Diky ![]()
Viktorka celou noc prokýchala, tak jsem s ní šla dopo k mvdr a je to zánět zubů a dásní (v důsledku zanedbané péče z mojí strany...)
večer jde na operaci, jen v lokální anestezii, tak držte, prosím, tlapky
Catherinne pichlavej smrcek nepomuze, vyzkoušeno za vás
Magráta drzime, ale kočkám zuby též necistime
Potrefenáhusa Hele my mame opacny ,,problem". Nas fundlak zveda nohu obcas, ale akorat venku a jen tak halabala. Retrivri ale vubec! Kastrovany 3 lety cura jako fena a pubertak to odkoukal, tak se s nima mama stydi chodit ven
, ze je to ostuda.
Potrefenáhusa díky :-) já se bála aby to nebyla kočičí rýma, protože to by mohlo být fatální a mohli by se nakazit i kluci, tak jsem na jednu stranu ráda, že je to "jen" zánět
ona má ty zoubky celý takový vymlácený, ale takový rozsah zánět jsem nepředpokládala ... jinak jí nic není, je to pořád veselá kočka, papá a vše ok... prý se jí uleví
Magráta Jejda. Držíme tlapky. Jak jako zanedbanou péčí? Co se kočkám má dělat?
Venouš má nějakej latentní zánět dásní už od kotěte, prý je to u venkovských koček dost rozšířený. A až se to projeví (což prý bude relativně brzy), tak bude muset taky, no. Ale zatím to vypadá ok, granule chroustá úplně v poho.
Potrefenáhusa Čistit zuby kočce si ani neumím představit.
Magráta drzime!
andulka01 no protože jsem to prý musela vidět, že má zánět, a jak chudák kočka musí trpět... achjo, asi jo, ale ona normálně chroupe granulky i kouše maso, a neřekla bych,že by byla nějak nemocná (i když se říká, že na kočce to poznat není)
Ale u mvdr ze sebe udělala jakože fakt trpící kočku a tady je už zas veselá ukecana holka ![]()
moora děkuji:-)
Magráta drzime vsechny packy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.