Magráta to jsou dobre zpravy a Danik urcite bude brzo taky fit
Chlpáči a iné
Hele, tak si rikam, kdyz uz jsem tady, ze jste jeste nikdy nevidely Bellinku po ostrihani - zde dukaz, ze je to opravdu pes, a ne smetak nebo mop:

MP Marge Krásna je! ![]()
MP Marge ta teda prokoukla ![]()
MP Marge no teda jakej je z ní krásnej pejsek
MP Marge moc jí to slusi
jjak se szili s Chicem? A jak to s níma zvládáš?
MP Marge tyjo, krasny uhledny pejsek! Je jasny, ze se ji u tebe dobre dari...
MP Marge no princezna je to, a taky má odpovídající krásný polštářek ![]()
MP Marge Ta je krásná
Přeji všem krásné svátky a hlavně marodum brzké uzdravení. ![]()
MP Marge teda ta je! ![]()
MP Marge moc jí to slusi
jjak se szili s Chicem? A jak to s níma zvládáš?
Hele, s Chicem jsou jedna ruka, uplne v pohode! Hraji si venku i doma, spi spolu stuleni do klubicka... Obcas na sebe trochu zarli, kdyz mi treba jeden vyskoci na klin driv nez druhy, ale nic drastickeho. Chico ted cura zasadne v podrepu jako fenka, a Bellinka se zase pri curani pokousi zvedat nozicku ![]()
Jinak holt sambo tu s nami neni, tak jsou sami doma, kdyz jsem v praci. To me trochu mrzi, zvlast kdyz ted v praci je blazinec a casto musim zustat dele. Tak se jim to snazim vynahradit, kdyz jsem doma - chodime na dlouhe prochazky, hrajeme si.... Casem bych jim rada poridila nekoho na venceni, aby prisel tak v polovine me pracovni doby a vzal je na prochazku, aby jim to nebylo tak dlouhe. Ale to nebude hned, protoze tady v Oak Parku jsou vsechny podobne sluzby hanebne drahe.
A jinak je musim pochvalit, doma zadne louzicky, ani jine nehody! Jsou v tom uplne vzorni. (Mozna proto, ze v novem byte mam jen parkety a ani jeden koberec!?). Akorat Bellinka se jednou v me nepritomnosti poblila, ale to ji nemuzu vycitat...
A Bellinka pry vsem dekuje za pochvalu ![]()
MP Marge je, ta je krasna, to je uplne jiny pejsek!

Zina dokrmuju od 10. prosince, kdy šel na operaci. V pátek dobral antibiotika, a v neděli odpoledne se začal zajímat o jídlo. Dokrmuju ještě pořád, zatím nezačal nabírat ztracenou váhu. Měla jsem už teda nervy, z kila mi zhubnul až na současných 822g, doufám, že už se to dneska obrátí a začne přibírat.
Ty jo, kilový morče! To musí bejt pěknej kousek - já myslela že vážej pár deka...
barbucha kilo je nic, Snupík, ten druhý, má 1250g. Ten je kus morčete, Borýšek je drobek. ![]()
To chováš takový ty jihoamerický na výkrm, ne? Musej bejt větší než jorkšír! ![]()
Ale přeju rychlou rekonvalescenci, samozřejmě.
barbucha hele a nepleteš si jorkšíra s křečkem? ![]()
Ideální váha je od 1,8 kg do 3,2 kg. Pokud se rozhodnete chovat yorkšírské teriéry, hmotnost psa by neměla být menší než 2 kg.
Tak co tady vídám ty mini variace, myslím že bys klidně mohla vzít morče na vodítko a nikdo by nepoznal rozdíl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí