![]()
Chlpáči a iné
Čekání na Ježíška ![]()

Tak s Viki jsme dnes byli na klinice ,nelepšilo se to... diagnóza - kočičí rýma... Dostala další léky a kluci jsou odstěhovaní pryč (snad to nechytli,když jsme ztratili pár dní tím, že to patří k zánětu dásně)...
Magráta Tak hlavně, že tě sprdli, že sis toho nevšimla! Sice nevím, jestli je kočičí rýma nebezpečná- jsem pejskař, ale držím palce.
ionicera ne, jiná mvdr mě sprdla že jsem si nevšimla zánětu zubů... Tady byly hrozně milé, naopak mě uklidňovaly, že to moje vina není, když jsem se tam rozbrečela
Možná jsem na tu kliniku měla jít hned, ach jo:-(
Naštěstí ledviny jsou ok
A děkuji ![]()
Magráta přeju ať to zvládnete! Chudák Viki..
Magráta to je mi lito, drzim Viki palce ![]()
Magráta držím pěsti Viki i ostatním, přeji uzdravení všem ![]()
Magráta Tak snad už to bude dobré, když se stanoví správná diagnóza
. Ty potíže s dásněmi k tomu často patří, ale celkem nechápu, že to předtím nevzali do úvahy. Jen ono je to asi jak s doktorem, jeden ti řekne dobrý, druhej hrozný a třetí ti dá nějakou diagnózu a léčbu. Tak ať to zvládne a je jí lépe.
děkuji Dadoo Potrefenáhusa Renusatko a ostatním za podporu, včera se to konečně otočilo k lepšímu a Borýšek začal žrát. Teď ještě aby dopadl dobře nález.
Vzadu spí rekonvalescent - konečně na svém oblíbeném místě, ne v baráčku. Vpředu věčně hladový parťák zkoumá, jestli nebude něco na zub.

Kamarádi mají dvě nová koťata. Zachráněná. Nedokážu to ani celé napsat, lidi jsou takový strašný hajzlové![]()
Sweet Potato nepis, jsou
Sweet Potato jsou
a děkuji všem za podporu, s Viki je to boj, dnes jsem se jí snažila chytit, abych do ní dostala ATB a lék proti bolesti v injekční stříkačce a nakapala oči (mám kapat 4x denně, ale kdež...)
honily jsme se tu po bytě, nepřála bych nikomu vidět, jak to probíhalo
pak jsem jí nějak odchytla a podařilo se, ale od té doby leží v rohu pod pohovkou
a nejí, takže muž jel pro tu speciální výživu, kterou bych jí zas měla dávat injekční stříkačkou
já tady brečím, protože ještě minulý týden, než šla na tu operaci, to byla veselá ukecaná holčička, a teď je na umření
Magráta Kočička zlatá![]()
Určitě se to brzy zlomí a začne se lepšit. Držíme palce i spoustu tlapek.
Magráta Já jsem loni nachystala deku, kočku odlovila, položila na deku a zabalila ji rychle jako bych ji dávala bryndák a chytla mezi kolena, abych vepředu měla jen hlavu v dece. Potom se ty léky musí dávat do koutku tlamičky, aby tě nekousla a tolik to neplivala. Je to boj![]()
, ale člověk si musí říkat, že to dělá pro její dobro. U nás to po dobrém nebo v jídle a podobně vůbec nešlo.
Holky, hezký Vánoce přejeme!

Magráta držím palce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí