Sweet Potato Udělalo bác
Jednou mi takhle kočka spadla z topení, sklouzla se s ponožkama, co se tam sušily, já se tomu začala smát a tak ke mně přišla a kousla mě ![]()
Chlpáči a iné
Sweet Potato bác ![]()
Jennyfor mě přišel drápnout kocour za to, že jsem viděla, jak nedůstojně spadl ze židle, zvířátka jsou někdy pomstychtivá. ![]()
Jos Ten je krásnej ![]()
Mha to takhle mezi mnou a babičkou ležela na stole babiččina kocka a šmrdlala ji po křížovkách ocasem a babička ji po tom ocase klepla - kočka se ani neotočila a rovnou kousla mě
Jennyfor Mha koukám jak slušné máme kocourky, jdu jim přisypat do misek! tuhle jeden spadl z topení tak šikovně, že se šprajcl za pohovkou, smáli jsme se strašně - a když konečně vylezl, hrdě kráčel napříč pokojem jakoby nic
a jak ukončil defilé, na druhém konci místnosti bleskurychle zahnul mezi futra a letěl si do ložnice lízat rány:P
Potrefenáhusa
promiň ale to je děsně vtipný!!
viktorka_od splavu ale to je dobrý ![]()
![]()
viktorka_od splavu to byla hrozná kočka, taková hodně kočičí :-)
malej a velkej:-)

Potrefenáhusa viktorka_od splavu ![]()
Kočičí historky jsou nejlepší.
Kocour se jednou válel po podlaze a škrabal si záda o ovladač na televizi. Samozřejmě se mu podařilo ji pustit. On se TAK lekl, že vyběhl smykem ven. Za chvíli přišel jakoby nic, sedl si a když myslel, že se nedíváme, odpálil packou ovladač přes půl místnosti.
Je zvláštní, že kočky si tak potrpí na důstojnost. To myslím jiná zvířata nemají?
viktorka_od splavu U nás malej velkýho úplně zbožňuje. Občas to vypadá jak pan Pávek s Otikem. Spolu najíst, napít, vyběhnout schody. Když Tymián přijde z venku, Angrešt ho vítá, očuchává, občas mu skočí na záda. Tymián to celkem toleruje.

0zero7 Tucker je fešák (a ostatní taky no
)
viktorka_od splavu mourečci ![]()
Potrefenáhusa to tvoje sandonoriko:-)![]()
Sweet PotatoPavek s Otikem ![]()
Magráta Lol, my říkáme sandonoriko spicimu miminu, ale tohle je taky sandonoriko ![]()
Mha Kocouří hrdost je nebetyčná! To, jak po nezdařeném výskoku na linku Jindřich dělal jakože to přesně takhle měl v plánu
Venouš to tak moc nemá, ale ona je jen prostá venkovská micina.
Máme teď ranní rituálek. Okolo půl sedmé se probere a přejde ke mě do postele. Očekává, že se přetočim na záda aby se mi mohla uložit na břiše. Pak je jí horko a lehne si vedle a úplně tvrdě usne. A já taky, což je blbý, protože když zazvoní budík, jsem úplně groggy. Jinak v posteli nespí i když může.
andulka01 Kočičí ledvinový pás :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí