Dneska bylo tak nádherně!

Dneska bylo tak nádherně!

vanilka To je boží duo :)
Dadoo Přesně

Potrefenáhusa my právě rochníme denně a já jsem asi utahanější (a hlavně pomlácenější) než pes
a Týna dnes na sjezdovce z Kleti sjížděla po bříšku kopečky, normálně zalehla, packy na zem, zadníma se odpíchla a šup dolů. Škoda, že mě na tom uklouzaným nešlo ani stát, video by bylo dokonalý ![]()
vanilka ta s krabici je dokonala!
Potrefenáhusa A Ruficek má rád sníh, když nerad vodu? To bych do něj neřekla ![]()
notna Ruficek snih miluje, zapomněli mu rict, ze je to taky voda

Potrefenáhusa Tak hlavně mu to neříkat, ať nemá po radosti :-D
vanilka ta s krabici je dokonala!
My teď nesmíme žádné krabice vyhazovat, dcera ze všech vyrábí pelechy, tunely a prolézačky
.
A děkujeme všem :-)
Dnes som doma a mam spolocnost

Murko dnu nechodi po minute je mu horko a pyta sa von. Taky kozuch som asi este u kocky nevidela ![]()
Jos to je radost a krasa ![]()
Janulik03 Akorat mi nekdy chybi poradny milovnik krbu jako je ta vase (jsou tou teplomilnosti povestni myslim). Krasavice to je
. Ten nas okamzite prcha do chladu.
Jos teplomilna teda je. Krb je pre nu vysnivane miesto, ale nirkedy stacia aj teple radiatory ![]()
ten vas je partak na zimne radovanky, taky tahac sanok by sa hodil
Jos to je krasnej medved!
Pes krásnej. Ale ta kočka je prostě mega sladká![]()
Bum.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.