Sweet Potato neni treba Se za nic omlouvat. Me Se to taky nelibi!
Chlpáči a iné

Jeste zvirata nejaky! Arnold a Arnost

A Rufus. Je uplne v tranzu, kdyz na nej mluvim cesky. Je z utulku tak vubec nevime proc

A Rufus. Je uplne v tranzu, kdyz na nej mluvim cesky. Je z utulku tak vubec nevime proc

svacina 
0zero7rufus je dokonalej
711990 kdyz na nej mluvim cesky tak me zalehne a olizuje. Panicka vesele ignoruje a ten je z toho na mrtvici.
Uz ho teda moc nevidam, jen prilezitostne. Patri ex s ktery uz roky nechodim
Kamoska Ma nalezence taky. Tucker. Je zlatej. Hroznej Spion a nesnasi veverky. 

0zero7 to je vtipny, treba ma cesky predky:D Tucker taky rozkosnak! Ale to i Arnold a Arnost. Podle me je videt, ze Arnold mel trochu lepsi cumacek nez pak Arnost, nebo prijde mi to z tech fotek
0zero7 miláčkové všichni ![]()
711990 jo to mel! Paradoxne nemel nikdy problemy. Arnold jo. Ale myslime si ze Arnost byl necim smrncnutej.
0zero7 Já jsem nedávno řešila kočku. Vzpomínám si na dost podobné řeči a výmluvy, když jsme chtěli poprvé vidět rodiče, přijet si osobně. Paní nám vykládala o náhodném spojení koček, které bylo nad limit a nakonec nám kočku dala neočkovanou ve 2,5 měsících. Já o tom tenkrát nic nevěděla. Kočka byla roky zdravá a žádný problém neměla, ale zpětně vím, že to žádná CHS nebyla, kdoví jestli rodiče měli papíry a myslím, že my jsme měli jen velké štěstí.
Tentokrát už jsem měla hodně načteno a vybírala jsem si i podle CHS, majitelky a referencí. Ono pokud už chceš určitý druh zvířete, tak ty papíry ti udávají nějaký zdravotní standard, ale i povahový, což třeba teď vidíme mnohem víc.
Myslím ale, že nejlépe ti odpověděla MPLee
Hugo a Kvído nám zase povyrostli a jsme fakt šťastní, že je máme. Ty jejich kožichy teď v zimě
!!

vanilka krásný ![]()
vanilka Jsou nádherní!
Zastávka pro kafe po výletě
do auta už byla donesena, chudinka malá ![]()

vanilka nadherni vyzeraju ako drave šelmy ![]()
Zu Juzuuu, beruška unavená
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí