LadyMary koukam na fotku s rikam si "divna borderka"
tak tesne vedle
nununu je ![]()
LadyMary koukam na fotku s rikam si "divna borderka"
tak tesne vedle
nununu je ![]()
Nase hyena vlevo, segra vpravo

Zina ach jo, to som ani netušila, že toho má Terk toľko. Držím mu silno palce. ![]()
Potrefenáhusa Rufičkovi takisto ![]()
To je fakt. Ja teraz hrozne prežívam, že Amy bude mať 5. Tretina života a zletelo to ako voda ![]()
Tady je ale krásnejch zvířátek! Saga ![]()
Držím všem marůdkům a starouškům palce ![]()

nakukuje do tasky, co je tam pro ni dobreho :)
Díky všem za držení palců, Terk děkuje!
Jinak s tím časem, že letí, jako letí, ale mně přijde, že Terka mám už hrozně dlouho. Za tu dobu, co ho mám, jsem se 3x přestěhovala, dost změnila životní styl, vlastně i partnera, opustila mě velká část nejbližší rodiny... prostě je to kus života a hodně se toho za tu dobu změnilo.
Navíc s původní blbou prognózou, že tu dlouho nebude, jsem první půlrok čekala, kdy to přijde, pak jsem si říkala, že aspoň dva roky, pak jsem začala doufat, že 5-7 let, to by bylo super, no a takhle jsem přidávala. Kdyby mi byl někdo v těch jeho 3 měsících, kdy jsem tam stáala s výsledkama z MR a jeho lékařskou zprávu v ruce řekl, že budu o 13 let pozdějc řešit prostatu, srdce, plíce, oko... tak bych mu zlíbala ruce i nohy.
Možná trochu i díky tomu si to plynutí času s ním nějak víc uvědomuju a jsme neskutečně vděčná, že jsme toho spolu mohli prožít tolik.
Hledala jsem nějakou sólo fotku, co tu ještě nebyla, a nemám, ale tahle je vlastně o dost víc vypovídající :-)

Zina jeee! To jsou s Tonickem?
Zina nádherná fotka. ![]()
Před časem tary proběhl vtip Nestflix.
A já si pořád říkala, co mi to připomíná.

moora jeeeee, ti jsou legracni!![]()
rasaNori Jak dopadla psice?
brrr prosim te vsude plno na objednani, tak snad v pondeli by meli mit misto na jedne klinice v mariankach. A prijde mi ze se to zvetsuje.
rasaNori Tak snad to v Mariánkách klapne už v podělí. To je ten Raška?
Na chvíli jsem položila pekáč na židli...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.