Mha Sí, por supuesto![]()
Chlpáči a iné
Vilemina Já vím, je to pitomá otázka, ale u psů to tak je.
Vyžaduje tapas?
Mha To je náhodou dobrá otázka :-). Známá má kocoura z útulku z příhraniční oblasti a od začátku říká, že jim nerozumí. A moje dcera na něj ze srandy začala mluvit německy a bylo vidět, že ji vnímá úplně jinak. Imigrant, no :-).
Mha nevyžaduje a česky se naučila
a když dcera dorazí, tak se na ni nalepí a je u ní skoro celou návštěvu, prostě přijela maminka![]()
999 to je dobrý![]()
999 Známý adoptoval pastevecké psy ze slovenského krasu. Když s nima hlídal krávy, lítal po lese s tahákem s maďarskými povely. A pak si je odvezl do Čech a musí na ně furt částečně maďarsky ![]()
andulka01 To je super :-).
Jinak naše psice je asi převtělenej tučňák nebo byla v minulym životě krasobruslařka. Přijdeme na zledovatělej chodník, rozběhne se, přední packy dá dozadu (jako dalo by se asi říct, že připaží?) a jede po hrudníčku a když dojede, začne se odpichovat zadníma. Dneska se u baráku smíchy skácela skoro celá rodina, ptali se, jestli jsme to cvičily![]()
![]()
Tak ta naše mladá kočka pšíká a je v nenalade. To mi povezte co to může být. Je jí rok a je to kočka ,,venkovní,, žádný zhyckany domáci povalec. Ale dost si ji bereme po chvilkach domu, a ,,venku,, může okénkem do kotelny kde je fakt příjemnė a má tam pelíšek a několik možností ležení včetnė fakt tepleho za kamnama. Přece nemohla nastydnout, je to chytrá vitalni kočka. Ach jo, uvidím co zítra a pomažeme k veterináři kdyžtak. Ale prostě nejde mi to do hlavy.
Karja Nevím, jak je to u koček, ale Tonán měl taky rýmu. První ve 4 letech. Ani u předchozího pejska, který se dožil 17 let, jsem nikdy nezaregistrovala, že by měl rýmu. Divný. Naštěstí přešla po jitroceláku za 5 dní.
Mha my měli psa ze španělského útulku. Než přijela, cela rodina nacviceny základy španělštiny. Nevím jak je to možný, ale ona poslechla na slovo, v češtině. Zlatá byla. Když si vezmu, ze naše současný psisko se často tváří jak když na něj mluvím čínsky. ![]()
ionicera Z nosu ji neteče. Ta předchozí kočka pšíkala,teklo ji z nosu a pak za kratko umřela. Ale ve třinácti letech na něco umřít musela. Tohle je fakt vitální kočička. Nejde mi to do hlavy
U nás kočky systematicky obsazují pozice..

A ještě jedna z dnešní procházky..

Jeden se ode mě nehne, celej boží den i noc chrápe vedle mě, druhej je oproti tomu úplnej dobrodruh :)
Dadoo Krása, úplná pohádka.
moonlight hele zas tak úplně si to nemyslím, když hážu lopatou ty hromady ![]()
Dadoo To tě lituju, jestli to musíš dělat sama, byla to slušná nadílka...
Karja v kocicich nemocech se nevyznám, ale ockovana je?
Karja Ono Tonánkovi taky z nosu neteklo. Měl teplý čumáček a tak jako divně kašlal a pšíkal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí