Elzicka dnes driemala pri radiatore ani von nechcela ist

Elzicka dnes driemala pri radiatore ani von nechcela ist

ionicera Já myslím, že ho víc pozorujete, plus Báďa byl na začátku venku, tak byl možná otužilejší? Našim psům občas z nosu teče a je vidět, že jsou takoví trcohu podtrhlí, ale za pár dní je to většinou pryč.
Jinak my tu máme trochu lazaret, Cid je zase takovej divně ztuhlej, tak jedou dneska na kontrolu, jestli se zas nerozjela anaplasmóza. A aby toho nebylo málo, tak Terk od poslední návštěvy nechce skoro chodit a hlavně nežere, takže s ním jedeme zítra. Když k tomu připočtu sebe a svůj ne úplně utěšenej zdravotní stav, tak je mi muže trochu líto.
andulka01 jednou jsem videla reportaz o ceskejch psech, kteri snad nekde v africe neco hledaji ci strezi... a mistni se museli naucit povely v cestine :)
razorblade to muselo být pěkný :-)
Zina Achjoachjo, držíme tlapky.
Janulik03 U nás původní nadšení závějemi dopado takto

Zina Jestli on ten Tonánek neměl covida!
- chtějí očkovat i mazlíčky, tak to možné asi je. A že bychom Tonána pozorovali, To se mi nezdá, my si ho nevšimnem jak je den dlouhý. ![]()
![]()
Zina och drzim palce ![]()
andulka01 ha tak to vies teplo domova ![]()
Zina Ach jo. Držte se. ![]()
Zina držím palce ![]()
Tal já vám něco řeknu. Včera čokli sežrali na "procházce" vy víte co, a efekty byly takový, že odpoledne jsme zrušili veterinu pro Cida a večer se zničeho nic zmátožil pes značka "proboha, snad nechceš a abych si dal šunku?!" a začal tu chodit a somrovat jídlo, takže dneska ráno jsme odvolali i veterinu pro Terka.
Já jsem na tom pořád stejně, takže bych si asi měla venku taky něco najít :-D.
Zina si nejsem jista, ze u tebe by to melo stejny vysledek:D
Já už bych byla ochotná vyzkoušet leccos :-D.
Zina Kdybys chtěla jít na jistotu, tak tady v Brně vím o mnoha místech, bohužel. Pesanům držím pěsti, ať jim zdraví vydrží.
Zina asi jim chybely ziviny![]()
![]()
Zina To si dej patentovat![]()
Zina no ktovie co to obsahovalo ![]()
Slečna je unavená po první noci doma :-) A my všichni s ní.....

LadyMary vypada, ze si to uzila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.