LadyMary ta je krasna![]()
Chlpáči a iné
LadyMary pšt ![]()
Zina Kluci jsou šikovní!!!!!
Připomíná mi to historku o Belise, jak po příchodu z veteriny, kde byla, že nejí, snědla všechno jídlo. ![]()
ionicera To jo, no, po 3-4denní hladovce, kdy nechtěla ani vařený u mámy, což mě vyděsilo, jsme šli na veterinu, odebrala se krev, moč a kdoví co ještě, poslalo se to do laborky, a sotva jsme došli z veteriny domů, málem sežrala i bábu s trakařem :-D.
U Belisy jsem vydržela v klidu dýl, ta občas měla nežravý období, ale u flatů, který jsou schopný se suchým chlebem vzít i kus ruky, se už musí něco dít, když nežerou.
On teda Terk měl přidanej ten lék na odvodnění a teoreticky mohlo to nechutneství být tím (a taky jsme ho předečírem zkusmo vysadili), ale i kdyby to dělal ten lék, tak moc nevím, jak moc by se to podepsalo na schopnosti chůze. Protože i když jsme ho zvedli na nohy, a on se pokusil jít, tak se mu ty pačmáty rozjely do stran, jako když jsou hadrový. Od večera je fakt ale výrazně lepší, žral ráno i večer, ráno se dokázal sám zvednout, a když jdeme k ledničce, tak na nás významně kouká :-).
Zina To s těma nožičkama měl i Báďa. Lepšilo se, horšilo.........
LadyMary Já chci štěně!!!!! Nádherná je.
LadyMary Ta je ![]()
Místo psa nanuk, ale domů se jí nechce.

LadyMary Nádherná :-)
LadyMary ale teda ![]()
Potrefenáhusa Ty máš mimino, pejska a kocourka(Y) !
Tak je jasný, že nechceš štěně. Jenže štěňata nejsou. ![]()
Zu Nanuk. :-) Ale moc roztomilej!!!
U nás se taky dneska nechtělo vstávat. ![]()

LadyMary ale to je úžasný štěnátko ![]()
Dadoo
komu by se chtělo. Zimní spánek, ne asi
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí