Je taková zima, že Bonnie nechce běhat! A poprvé po asi pěti letech, co ho máme, jsme jí dali obleček, ani neprotestovala.
Chlpáči a iné
ionicera Mně toho dost chybí a štěně taky nechci. Nejlepší štěně je totiž cizí :-D.
Ja obdivuju vsechny, co chteji mit stenatko! Ja jsem se od prvniho dne co byl Josef u nas, modlila za co nejrychlejsi beh casu, aby mu byly uz aspon 3 :D na fotce je mu asi tak 14 dni? Ti mohlo byt jeste stene roztomilost sama...ale pri pohledu na zjizveny ruce si rikam, ze dalsi pes bude tak na duchod a nejakej vorisek z utulku!

ice jo, přesně, a ještě jsem to štěně přehnaně prožívala. Takovej 10 měsíční jedinec by mi už asi vyhovoval, hlavně teda aby měl přezubeno![]()
a pidi Josef ![]()
ice jezis malej Josef vypada jako pes pralesni!
711990 musela jsem si vygooglit, ale fakt jo![]()
ice Josef!!!!
.Asi vím,jak se to štěně,až ho seženu,bude jmenovat!Ještě se mi líbí Karel a Eda.Taky Vilda,ale to bych se opičila po paničce táty Toníka.Ta má Haldu a Vildu.
Zina Asi cizí budeš mít .
Ale vidím to za rok. Teď máme strach z corony a co by s chudáčkama bylo. A stejně je ta nejlepší rasa na světě k nesehnání. Asi bude nejlepší varianta vycvičit Tonánka a - udělej si sám. ![]()
ja mam asi uz milosrdnou pamet, stejne jako matky po porodu, ja si nepamatuju zadnou hruzu se stenatkem?? jako byl turbo, neposedel, navstevy byly zoufale, kdyz se prisly pomazlit a to nebylo mozne, prvni zoubky strasny, jednou mi strasne bolestive vzal temi zoubky prepazku v nose, ale stejne byl milacek, ne? :)
baltik miláček jo, ale prave nejlíp na ty návštěvě
je s tím strasny práce, horsi piplacka jak s tím miminem
jeste kotatko bylo strasny, ale to spis hodně bolelo :-)))
ionicera jo, kvalitní štěňata nejsou, nebo zamluvena na vrh dopredu. Děsím se, co nastane za půl roku/rok, až to ti méně zodpovědní, co pořídili v korokrizi, prestanou zvládat. V lepším případě inzeráty "stehujeme se z domu se zahradou do bytu"
.
baltik Já to mám v živý paměti, jednak tříhodinový hrací jednotky, pak strach, aby velkej malýho neuhamtnul, propmtně vystřídanej strachem, aby malej velkýho moc nevyčerpal. Štěně je hrozně roztomilý, ale jinak je ta takovej malej krokodýl, kterej nemá rozum, ale co rozhodně má, jsou zuby a asi tak milion energie. U obou psů si pamatuju, že když konečně usnuli, tak jsem se bála jít vyčurat, pohnout, nadechnout, jenom aby se nevzbudili a nezačal nám nanovo kolotoč kousání a dělání bordelu.
Já se vždycky na štěně strašně těším a je to fakt úžasný a emočně silný období, ale stejně tak se těším, kdy to trochu povyroste a z toho malýho roztomilýho zubatýho dementa se jakoby ze dne na den stane úžasnej parťák.
baltik miláček jo, ale hlavně když usnula... ![]()

ice maly josef je naprosto bozi
ice to je nejroztomilejší věc, kterou jsem kdy viděla ![]()
(eště, že sem sázíš ty historky!)
Magráta No ukázalo se, že je kočka v pohodě, jen se mrouska. My jsme doma tak dlouho debatovali o kastraci, zda ji jedny koťata necháme (chtěla máma), až je máme. Ale je to malá kočka, myslím že bude mít dvě tři kotatka (snad) a ty v pohodě rozdáme. No ale nadšená z toho nejsem, ale tak můžu si za to sama. Jenže mi přišlo, že na všechno času dost a najednou se prehoupl únor a začali tu kocouři mnoukat!
Takovej ten trapas, když se s kámošem nedomluvíte, jakej si berete dneska kabát ![]()

Zu
:-)))
Zu Dvakrát jsou ještě roztomilejší!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí