moonlight taky ti žerou kabely?! ![]()
Chlpáči a iné
moora Jojo, tenhle je obzvlášť expert. Synovi teď rozkousal sluchátka, který nechal někde ležet.
moonlight nebo třeba vyřizovat hovory nebo mít přednášku přes teams a diskutovat :-) (já třeba, když začnu mluvit, tak oni začnou mňoukat, jdou si na mě sednout a všelijak se vystavujou na kameru apod :-))) oni jsou to prostě hrozně chytrý kočky
Zu ta druhá fotka je fakt jarní![]()
Emi Promiň, ale
, no radši si nepředstavovat.
Renusatko Venouš na podzim uklouzla po psím lejně, celou kejtu a ocásek měla fuj, naštěstí jsem to chytla už v okně když jsem ji pouštěla domů a šla rovnou do vany. Při představě, co všechno obejde než se umeje a když se umeje tak..., no prostě fuj.
Estara Taky mám doporučeno spíš nedávat kuře. Stejně jí nechutná, miluje právě to vepřové.
Magráta ale kdybys viděla tu úpravu kalhot a bot (oboje při odchodu černé), ještě, že se pak setmělo ![]()
moonlight mně to přijde vždycky hrozně vtipný :-)
Magráta To jo, oni jsou tak roztomile otravný... Teď si je opravdu užíváme, jak nikdy předtím :)
LadyMary
rozkošné šteňa. A Ty vyzeráš skvele.
MPLee milacka Som rada, že je tu trochu viac psíkov, keďže tí sú mi srdcu bližší ako mačky. Vaše chrtiky sú "zlaté".
Potrefenáhusa a jej pózer nikdy nesklamú
Tie jeho výrazy. Nechcem vedieť, čo sa mu odohráva v hlave :)

Její oblíbené místo a poloha :-)
Prosím vás o tipy na dobroty pro kočky. Odkaz, fotku, cokoliv po čem se vaši miláčci můžou utlouct.
Adinka se už zase strácí před očima, dnes má očividně problém vyběhnout schody, bere je chůzí po jednom. Přijde mi, že nemá moc sílu. Potřebuje vykrmit, ale skoro nic nechce jíst.
Injekce u veta byla super na jeden den, to ožila a lítala tady jako vítr. Teď už zase jen pospává. Díky
To mi připomnělo...
jedna historicka - kocky v botách
milacka Taky s ní mám skvělé zkušenosti a ráda ji dávám i jako dárek. Jakou máš nejraději náplň?
Už z toho sněhu moc nezbývá ;-(
Takýchto skutočných veľkých psov miluje manžel. Ale vidím na ňom, že si obľúbil aj moju malinkú Niki, práve spolu zaľahli do postele![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí