Bylo by trápení pořídit kočku, když každý den za běžného provozu není nikdo doma nejméně 6 hodin? Mívali jsme kočičky venkovní, které se vždycky samy zabavily (vraždy a smilstvo), ale teď v bytě nevím, jestli by byla spokojená.
Chlpáči a iné
Mha bude ráda, že má chvíli klid a bude spát.
LadyMary Ta je!!!!!! ![]()
Magráta Jj, je to had. Daji se do nej dat pamlsky. Je to sranda, kdyz ho chytne do zubu a bezi pryc :-D
Mha Kočka je snad i ráda sama doma. Naše předchozí nerada cestovala, takže tady bývala o víkendu sama a zvládala to. Když jsme jeli na dovolenou, tak ji chodila krmit mamka nebo tchán. To teda po návratu většinou nadávala
.
Dvě jsou sice lepší, ale dvě koťata si neumím přestavit, když vidím našeho blázna
. Já bych druhou strašně ráda, ale manžel nechce ani slyšet. V každém případě počkám až tahle trochu odroste z blbých nápadů.
Sweet Potato Catherinne Ať jsou marodi brzy fit![]()
milacka LadyMary Krásní jsou. Všechna ta mláďata jsou naprosto úžasná.![]()
Mha Není to trápení. Pro kočičku je to snazší než pro pejska. Samozřejmě kotěti to dlouhé bude, pro ně je třeba zajistit bezpečné prostředí, kde si samo nemůže ublížit nebo něco zničit.
Díky Sweet Potato Renusatko Catherinne
Mám o čem přemýšlet![]()
Denní porce roztomilosti :-)

LadyMary takový miláček![]()
LadyMary má Teda trošku ďábelský pohled.. ![]()
A chrtík brzo oslaví měsíc s vetřelcem a vypadá to, že dobrý. Jen teda pořád žije v přesvědčení, že všechno je jeho ![]()

Bylo by trápení pořídit kočku, když každý den za běžného provozu není nikdo doma nejméně 6 hodin? Mívali jsme kočičky venkovní, které se vždycky samy zabavily (vraždy a smilstvo), ale teď v bytě nevím, jestli by byla spokojená.
![]()
![]()
MPLee perfektné fotky, Gino bol prvý, tak musí všetko vyskúšať
.
Podarilo sa oveľa skôr, ako som predpokladala, uvoľnila sa rezervácia pre zdravotné problémy pani, ktorej bola sľúbená.
Nikuška je úžasná, s dobrou povahou, len ju musím vytesnať z postele, kde sa veľmi rýchlo udomácnila do spacieho boxu. Ona je vyspatá, ja vôbec. Zavŕta sa ku mne pod perinu a rozkošne zaspí.
milacka Nevím, jak je to u psa, ale kočka s námi spala tak měsíc. Člověk nemá srdce je vyhnat
. Opravdu o půlnoci lehla a vstávala až s námi, ani se nehnula. Jelikož může mít přes 10 kg, tak jsem měla obavu, jak to bude dál, jestli se někdy vyspím. Potom ji to přešlo, stěhuje se. Je chvíli u nás, chvíli u kluků, na okně nebo na škrabadle a tváří se, že je strašně dospělá
.
MPLee a není snad? ![]()
Renusatko Já vždycky chtěla spát s kočkou. No provedlo se mi to asi jednou, kdy mi postupně obsadila většinu polštáře, takže když jsem se otočila, zabořila jsem nos do jejího kožichu. Bylo to fajn, jen dejchat se moc nedalo. A pak jí to přestalo bavit.
Druhý pokus byl s její dcerou, ale tu jsem vyhodila z pokoje já, furt někde lezla a nedalo se spát.
Venouš v noci přinesla myš, skoro se jí podařilo to propašovat dovnitř
já chci ještě mráz!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí